Chyšská rezerva využila posilnění o hráče krajského A-týmu a to se nakonec promítlo i do výsledku, pro horaly až krutého. Jáchymov musel skousnout osmibrankový příděl, o který se nejvíce zasloužil v trikotu vítěze Lukáš Vojta, který obstaral tři trefy svého týmu.

O nejvyšší nášup kola se postaraly Dalovice, které splnily roli favorita na půdě předposledních Verušiček do puntíku. Svěřenci kouče Petra Richtáře slavili proti Verušičkám desetibrankové vítězství, pod něž se podepsal útočník Tomáš Stolín, který se čtyřikrát brankově radoval.

Výhru ukořistily na svém stadionu Božičany, které hostily březovskou Jiskru. Té nasypaly již v prvním dějství tři z celkových čtyř branek. Polovinu branek vítěze měl na svědomí nejlepší šutér okresního přeboru Petr Marcel, který tak zaokrouhlil své střelecké konto na pětatřicet branek.

Povinnou výhru si připsala na účet Pila, která přivítala na svém hřišti poslední celek tabulky Útvinu. Vše podstatné se však překvapivě odehrálo až po změně stran, kdy Piláci Útvině nastříleli všech pět branek.

Naopak v Děpoltovicích, kam zamířila Kyselka, se diváci branek nedočkali, když zhlédli bezbrankovou remízu. Cennou výhru urvala na hřišti v Žalmanově Stružná, které se postavila do cesty starorolská rezerva. Ta nakonec odjela s prázdnou, když třikrát inkasovala, a to všechny trefy vítězů měl na svědomí kanonýr Petr Janáček.

Přestřelku v Bečově ovládla Kolová, která soupeři nastřílela pět branek, z čehož čtyři si připsal na střelecký vrub Pavel Štrébl. Po pětadvacátém kole se tak do vedení dostaly Božičany, které mají před závěrečným kolem k dispozici jednobodový náskok před trojlístkem Dalovice, Pila a Jáchymov, což slibuje zajímavou bitvu o postup do I. B třídy až do samotného závěru soutěže.

Výsledky, 25. kolo:
Božičany – Březová 4:0 (3:0). Branky: Petr Marcel 2, Žigar Miroslav, Žemlička Michal.

Chyše B – Jáchymov 8:2 (4:0). Branky: Vojta Lukáš 3, Chára Josef 2, Metlička Jaroslav, Bouška Miroslav, Spurný Petr – Hekel Pavel, Tichý Dominik.

Pila – Útvina 5:0 (0:0). Branky: Vavřina Robert, Brožík Rudolf, Verzich Tomáš, Plic Jakub, Vavřina Robert.

Děpoltovice – Kyselka 0:0 (0:0).

Verušičky – Dalovice 2:10 (1:4). Branky: Eberl David, Šaradín Dominik – Stolín Tomáš 4, Bubla Milan 2, Hegr Jindřich, Belbl Václav, Lorenz Michal, Sahaj Jiří.

Stružná – St. Role B 3:0 (1:0). Branky: Janáček Petr 3.

Bečov – Kolová 3:5 (1:3). Branky: Havlovic Josef 2, Braniš Josef – Štrébl Pavel 4, Petrák Václav.

tabulka po 25. kole