Tu ovládli fotbalisté Nového Sedla, kteří v souboji o mistrovský podzimní titul doma pokořili druhé Mariánské Lázně, které tak odsunuli na druhou pozici.
Na třetím místě se i přes porážku na umělce chebského FC udržel nováček z Březové. V Chebu se praticky nenudili diváci až po změně stran, kdy zhlédli všech pět vstřelených branek, z toho tři do branky Březové a dvě do branky Chebanů. Bodově se dotáhl na Březováky Ostrov, který neponechal v Horním Slavkově nic náhodě a po výhře o dvě branky bral důležité tři body. Dařilo se i druhému nováčku soutěže, a to nejdeckému FK. Ten si dojel pro tříbodovou radost na půdu Františkových Lázní, kde rozhodl o tříbodovém transportu až po změně stran, když Frantovkám nasypal tři branky, tím zakončil podzim na pátém místě.

Velké překvapení si připsala na svůj účet Lomnice, která si poradila v domácí derniéře v rámci sokolovského derby s týmem Královského Poříčí, když se v utkání blýskl dvěma góly Filip Kostroun. Tím opustila poslední příčku, kterou rázem obsadil chodovský Spartak. Ten neuspěl na stadionu Staré Role, kde vyfasoval tři branky, když se i o jeho gól nechtěně postarali domácí hráči, kteří si vstřelili vlastní branku. Dva body vybojovala Toužim, která se představila v Citicích. Po nerozhodném výsledku totiž obstála i v penaltovém rozstřelu. Dvěma góly se blýskl toužimský útočník Miloslav Hotěk, který se tak vyšplhal do čela tabulky střelců, kdy na svém kontě má již třináct branek. Stejný počet branek má na svém střeleckém účtu i březovský forvard Jan Vůjtěch. Bronzový stupínek drží v kanonýrech opět Březovák, a to Václav Škoda, který na podzim ve třinácti utkáních zatížil konta soupeřů dvanácti kousky.

Výsledky, 13. kolo:
FC Cheb – Březová 3:2 (0:0). Branky: Sedlák Petr, Prokopec Radim, Zeman Jan – Vůjtěch Jan 2.
Citice – Toužim 3:3 (2:2) – PK 3:4. Branky: Moule Miroslav, Peřina David, vlastní – Hotěk Miloslav 2, Borek Jakub.
Fr. Lázně – Nejdek 0:3 (0:0). Branky: Falatek Jiří, Rutrle Jakub, Neudert Filip.
Lomnice – Kr. Poříčí 4:0 (1:0). Branky: Kostroun Filip 2, Hauf Stanislav, Šváb Jakub.
Nové Sedlo – Mar. Lázně 2:1 (1:0). Branky: Kaňok Radek, Werner Martin – Kabelák Tomáš.
H. Slavkov – Ostrov 1:3 (1:2). Branky: Kubík Tomáš – Liška Jan, Novotný Milan, Glanc Jakub.
St. Role – Chodov 3:1 (2:0). Branky: Plch Martin 2, Stýblo Jan – vlastní.