A ani druhý výjezd nebyl pro toužimské barvy úspěšný. Na druhý pokus totiž dostali Toužimáci v Nejdku od tamní jedenáctky na cestu zpět do fotbalového rance osm branek.  V dresu Nejdečáků se  blýskli  kapitán Daniel Růžička, Michal Satýnek a Filip Neudert dvěma góly. Složený tým Chebanů z FC Cheb a Lipové uhrál doma nerozhodný výsledek s Horním Slavkovem, a tak na program přišel premiérový penaltový rozstřel, který lépe zvládli dorostenci Slavkova.  Chodov si na svém stadionu poradil  čtyřbrankovým rozdílem se Starou Rolí a Františkovy Lázně doma obraly o všechny body Nové Sedlo. Chebské derby ovládly v Aši Mariánské Lázně, když všechny branky vítěze obstaral Roman Lukáš. Další složený tým, a to Sedlece a karlovarské Lokomotivy, propadl v souboji s Ostrovem.Ostrov je tak v čele tabulky bez ztráty bodu. Na druhém místě se drží Chodov, který však čeká středeční duel s Horním Slavkovem.  Ve středu tak bude na programu derby mezi Starou Rolí a složeným týmem Sedlece a Lokomotivy. Nejdek pak vyzve Nové Sedlo a tým FC Cheb/Lipová čeká derby s chebskou Hvězdou.

Výsledkový servis:
Ostrov – Toužim 3:2 (3:1). Branky: Sulák Daniel, Horváth David, Michovský Filip – Adamický Tomáš, Kandalík Jakub.

FC Cheb/Lipová – H. Slavkov 3:3 (2:0)  – PK 1:4. Branky: Tůma Nicolas, Dvořák Jan, Troníček Jan – Skurcoňák Michal 2, Hlinka Martin.

Chodov – St. Role 4:0 (1:0). Branky: Mařík Jakub 2, Frána Denis, Frána Ondřej.

Nejdek – Toužim 8:4 (6:1). Branky: Růžička Daniel 2, Satýnek Michal 2, Neudert Filip 2, Jílek Jan, Kotrla Jiří – Rešl Tomáš, Podskoč Jindřich, Kandalík Jakub, vlastní.

Fr. Lázně – Nové Sedlo 2:1 (0:0). Branky: Matička Pavel, Dušek David – Vítek Leoš.

Aš – Mar. Lázně 1:3 (0:3). Branky: Skwierawski Witold – Lukáč Roman 3.

Sedlec/Lokomotiva Karlovy Vary – Ostrov 0:5.   

Středa 4. září:
Nejdek – Nové Sedlo, Stará Role –  Sedlec/Loko KV, FC Cheb/Lipová – Hvězda Cheb, Chodov – Horní Slavkov (vše 17.00).