Utkání Nového Sedla s Chyší a Aše s Františkovými Lázněmi byla odložena. Úspěšně vstoupila do jarní části krajské soutěže vedoucí chebská Hvězda, která se však na plný bodový zisk řádně nadřela, když pokořila nováčka z Lomnice překvapivě pouze jednou brankou, kterou vstřelila až po změně stran.


Reparát složily v domácím prostředí Mariánské Lázně, které po výpadku v šestnáctém kole ve Františkových Lázních pokořily dvoubrankovým rozdílem Královské Poříčí, pro které to byla  druhá porážka v řadě a v tabulce to znamenalo propad na osmou pozici. Po dlouhé době bodového strádání zabrali řádně husité ze Žlutic, kteří si vypracovali na umělce v Žihli po prvním poločase tříbrankový náskok nad chebským FC.


Po změně stran však ´efcéčko´ přidalo na obrátkách, ale na bodový zisk to stejně nestačilo. V zajímavém utkání citického Sokola a Staré Role se nakonec body dělily, když všechny branky padly již v prvním dějství. To nejlepší nakonec. Vintířov, který si odbyl v Ostrově svou jarní premiéru, na ni nebude v dobrém vzpomínat, zejména pak na střelecký čich ostrovského útočníka Milana Novotného, který zatížil jeho konto hattrickem.


Výsledkový servis, 17. kolo:
Mar. Lázně – Kr. Poříčí 3:1 (2:0). Branky: Semančík Vlastimil, Kafka Vladimír, Bílek Jan – Dufek Miloš.


Ostrov – Vintířov 4:2 (3:1). Branky: Novotný Milan 3, Dušek Jakub – Svůra Michal 2.

Hvězda Cheb – Lomnice 1:0 (0:0). Branka: Hudeček Pavel.


H. Slavkov – Chodov 0:4  (0:1). Branky: Vachník Martin 2, Kaňok Radek, Vild Adam.


Citice – St. Role 1:1 (1:1). Branky: Bílek Josef – Stýblo Jan.


Žlutice – FC Cheb 3:2 (3:0). Branky: Sitek Martin 2, Suda Václav – Oršel Martin 2.


Odloženo: Nové Sedlo – Chyše, Aš – Fr. Lázně.