Ano, přesně tak. Postaví se totiž proti sobě dvanáctá Chyše a jedenáctá Rotava. Oba týmy od sebe dělí v tabulce pouhé dva body, takže týmy budou mít o motivaci postaráno. O další naději bude bojovat karlovarská Lokomotiva, která se krčí na poslední příčce, o víkendu zamíří na půdu desátých Citic, na které má v tabulce třináctibodové manko.

„Podzimní část soutěže jsme odehráli spíše průměrně, myslím si, že stávající mužstvo má na mnohem lepší výkony. Doufám, že v nadcházejícím domácím zápase splníme roli favorita a tři body zůstanou v Citicích,“ přeje si bodový zisk citický forvard Petr Širochman.

Napilno bude mít chebská Hvězda, která v jarní části sbírá body jako na běžícím pásu. Ozdravná kúra trenérského tandemu ve složení Šebesta, Aleksič funguje na jedničku a Chebané budou chtít udržet svou neporazitelnost ve fotbalovém azylu, přesněji na stadionu ve Františkových Lázních, i v utkání s nejdeckým FK, tedy čtvrtým týmem tabulky, na který ztrácí šest bodů.Náročnou fotbalovou šichtu před sebou mají hráči Nového Sedla, kteří budou hostit na svém pažitu nedalekou Lomnici.

A také půjde o hodně. V sázce totiž bude pověstných šest bodů, jelikož oba týmy od sebe dělí tři body. Navíc se proti sobě postaví nejlepší střelci. V podání Nového Sedla to bude Josef Vican, který má na kontě devatenáct vstřelených branek, na straně druhé pak Zbyněk Joza, který prozatím zatížil konta soupeřů čtrnácti zásahy. Kvalitní podívaná bude k vidění na stadionu chodovského Spartaku, tam se představí po jednozápasovém volnu lídr tabulky v podání březovské Olympie.

1. FC Buldoci - MFK Dobříš
Buldoci hrají s Rokycany už v pátek

Březováci budou plnit pod taktovkou kouče Petra Peterky roli favorita, navíc dorazí s exligovým kanonýrem Davidem Vaněčkem či velezkušeným forvardem Tomášem Berezckým, takže Chodováci se mají opravdu na co těšit.
Přidat třetí výhru v řadě za sebou budou chtít o víkendu do své sbírky hráči toužimského SK. Těm se postaví na jejich pažitu do cesty Královské Poříčí.

O náboj se pak postará bodový rozdíl, který je mezi oběma týmy šestibodový a navíc zaručuje klidný střed tabulky.

Krajský přebor, 17. kolo: Chyše – Rotava (sobota 10.30), Citice – Loko K. Vary (sobota, 15.00), Nové Sedlo – Lomnice (sobota, 15.00), Hvězda Cheb – Nejdek (sobota, 17.00, Fr. Lázně), Chodov – Březová (sobota, 17.00), Toužim – Královské Poříčí (neděle, 17.00).