Poprvé se však budou muset obejít bez svého kouče Štěpána Dubaje, který mužstvo do nejvyšší krajské soutěže přivedl, ale kvůli časovému vytížení se rozhodl předat žezlo někomu dalšímu. Novým trenérem Spartaku se tak v letní přestávce stal Petr Götzl. Ten je znám fotbalové veřejnosti především jako trenér mládeže v Horním Slavkově a také v Baníku Sokolov, kde působí již osmou sezonu. Zároveň poslední dva roky vedl i dorost Spartaku.
Do přípravy mužů se vrhl s vervou.

„Úvodní tréninkovou část zaměřenou na obnovení kondice jsme začali 16. července v areálu Spartaku na vedlejší travnaté ploše plus jsme využívali velmi dobré terény v okolí. Povedlo se nám také domluvit páteční tréninky na hřišti v Krásně. Od 30. července jsme již trénovali na našem hlavním hřišti, které se zdá být ve velmi dobrém stavu," pochvaloval si Götzl.  V přípravě se mu však připomněl tradiční problém, který u mládeže nenašel. „Jediným minusem přípravy bylo utkání s Březovou, na které jsme se sešli na rozdíl od tréninků v malém počtu a jen díky pomoci kluků z béčka jsme odjeli v jedenácti lidech. Doufám, že to byl pro všechny dostatečný a důrazný vykřičník," upozorňuje kouč.

 U mužstva chce Petr Götzl pokračovat v nastaveném trendu, zabudovávání vlastních odchovanců z dorostu a také zapojení navrátilců z Německa. „Uvidíme, jak se nám to v našich skromných podmínkách bude dařit," zamýšlí se. Hlavním cílem zůstává udržet pro Horní Slavkov krajský přebor. „Neklademe si vysoké cíle, zachránit se v soutěži, případně hrát střed tabulky, to by bylo solidním úspěchem," myslí si Petr Götzl. Dres Spartaku znovu oblékne klíčová postava, zkušený Jiří Drobný. Z Německa se vrací trio Tomáš Borovička, Tomáš Kubík a Michal Valta, ze Sedlece potom Ondřej Chlebuš. Naopak chybět bude pro dlouhodobé zranění Martin Bulíček, Lukáš Dirga potom odešel na hostování do Sparty Plzeň.

TJ SPARTAK HORNÍ SLAVKOV

Brankáři: Martin Plaček (90), Jan Studnička (95). Obránci: Bedřich Beer (76), Jiří Graňák (82), Jan Němček (90), Josef De Stefanis (94), Tomáš Kubík (76). Záložníci: Petr Knaf (75), Lukáš Šereda (91), David Légr (95), Miroslav Navrátil (94), Jiří Drobný (78), Tomáš Borovička (79), Michal Valta (81), Michal Skurcoňák (95). Útočníci: Martin Chmelík (92), Michal Němček (91), Jiří Pazdera (82), Michal Řepka (74), Pavel Čada (94), Ondřej Chlebuš (93).
Přišli: Chlebuš (Sedlec),Valta, Kubík, Borovička (všichni návrat Německo). Odešli: Bulíček (zranění), Dirga (Sparta Plzeň).
Trenér: Petr Götzl. Asistenti: Petr Knaf, Jiří Drobný. Vedoucí mužstva: Vladimír Liška. Předseda: Petr Novotný. Sekretář: Zdeněk Gruber. Ekonom: Jiří Janeček. Správce areálu: Roman Sipl.