Hned v prvním utkání padl divácký rekord, a to v Chebu, kde tamní FC hostil nováčka z Kynšperka. Celkem se sešlo na ochozech stadionu 500 diváků, kteří tak mohli zhlédnout výhru Chebanů, když FC musel po prvním poločase otáčet ukazatel skóre ve svůj prospěch, když Kynšperku vystřílel vedení dvěma góly Radek Panajotov. Dále pak v sokolovském derby promarnilo Nové Sedlo, jež se představilo na půdě Lomnice, slibný dvoubrankový náskok, který mu zařídil během první půle dvěma trefami Filip Škarda.

Po řádné hrací době skončil zápas nerozhodně, a na řadu tak přišel penaltový rozstřel, ten zvládli lépe Lomničáci. Premiérové tři body bral v domácím prostředí Ostrov, který hostil na svém pažitu jedenáctku Citic. Nakonec soupeři Ostrováci nasázeli tři branky, když se o ně postarali prakticky tři útočníci, mezi nimiž nechyběl novic v dresu Ostrova Patrik Luksch. Cenné tři body urvalo Královské Poříčí, které překvapivě vyrabovalo bodově Starou Roli. Z první podzimní výhry se mohl radovat i nejdecký FK, ten ukořistil vítězství na horké půdě františkolázeňských kohoutů.

První hattrick přeboru měl na svědomí Jakub Diviš z karlovarské Lokomotivy, když jeho tým v roli nováčka soutěže vypráskal pěti góly na svém stadionu Horní Slavkov. Pouze bod brala před svými fanoušky Toužim, která uhrála nerozhodný výsledek s týmem Březové, když druhý bonusový bod připadl hostům po dobře zvládnutém penaltovém rozstřelu. 

Krajský přebor mužů, 13. kolo: 
FC Cheb – Kynšperk 3:2 (1:2). Branky: Speierl Martin, Vondrášek Jiří, Dobeš Miroslav – Panajotov Radek 2. ČK: 0:1 (Packert Daniel).

Lomnice – Nové Sedlo 2:2 (0:2) – PK 5:4. Branky: Čermák František, Štěpanovský Michal – Škarda Filip 2.

Ostrov – Citice 3:2 (2:1). Branky: Tolar Jan, Novotný Milan, Luksch Patrik – Širochman Petr, Stöckner Radek.

St. Role – Kr. Poříčí 2:3 (2:2). Branky: Stýblo Jan, Plch Martin – Jelínek Robert, Rozsíval Jiří, Špak Martin.

Fr. Lázně – Nejdek 2:3 (1:2). Branky: Iterský Michal, Podlipský Miroslav – Falatek Jiří, Kliment Lukáš, Rutrle Filip. 

Toužim - Březová 2:2 (1:0) - PK 2:4. Branky: Mikula Jiří, Hotěk Miloslav - Neumann Pavel, Škoda Václav;.

Loko K.Vary - H. Slavkov 5:2 (2:1). Branky: Diviš Jakub 3, Vaněk Martin, Riedl Roman - Pazdera Tomáš, Šereda Lukáš.