Hned dvě velké události byly na pořadu během uplynulého víkendu. Další krutou ránu schytala Stará Role, která smutně přihlížela v Ostrově v utkání s místním FK gólovému brankostroji v podání ostrovských dorostenců. Nakonec musela skousnout šestnáctibrankový příděl, když si hned tři hráči v trikotu Ostrova připsali na svůj účet hattrick, jmenovitě Dominik Azdamir, Pavel Peter a Dominik Ahselm.

Navíc pro Staroroláky znamenala prohra pád až na samé dno tabulky. Druhá událost se odehrála v Nejdku. Tamní FK, který hostil jedenáctku Aše totiž vybojoval v soutěži premiérové body a hned byly tři. Velký díl na tom měl nejlepší kanonýr loňského ročníku Filip Neudert, který zatížil konto Ušáků dvěma zásahy, a tím tak nasměroval svůj tým k první podzimní výhře.

V chebském derby, ve kterém se proti sobě postavil složený tým chebského FC a Lipové do cesty chebské Hvězdě přineslo rozuzlení až po změně stran, když kombinovaný tým slavil na svém hřišti dvoubrankové vítězství. Složený tým z dorostenců Nového Sedla a Lomnice obral o všechny body v přestřelce Toužim, které nakonec nasázel šest branek, a tím se tak udržel na druhém místě v tabulce.

Třetí pozici uhájil kombinovaný tým Chodova a Nové Role, který si tentokrát dojel pro tříbodový zisk na půdu Františkových Lázní, kde pokořil místní jedenáctku čtyřbrankovým rozdílem. Stoprocentní bilanci si udrželo karlovarské 1.FC, které sice ubralo z gólového řádění, kdy v domácím prostředí pokořilo Mariánské Lázně dvoubrankovým rozdílem, ale jako jediný tým i nadále zůstává v podzimní části bez ztráty bodu.

Krajský přebor dorostu
1.FC K.Vary – Mar. Lázně 2:0 (0:0). Branky: Csemer Robert, Klauz Václav.

Ostrov – St. Role 16:0 (12:0). Branky: Azdamir Dominik 3, Peter Pavel 3, Ahselm Dominik 3, Horváth David 2, Nýber Ondřej, Kunz Lukáš, Toth Jakub, Groh Dominik, Bešťák Zdeněk.

FC Cheb/Lipová – Hvězda Cheb 2:0 (0:0). Branky: Tůma Nicolas, Stolarčik Patrik.

N. Sedlo/Lomnice – Toužim 6:3 (3:0). Branky: Janičo Marek 2, Mazurkovič Vladimír, Maňák Ludvík, Vítek Leoš, Veselý Pavel – Adamický Tomáš 2, Podskoč Jindřich.

Nejdek – Aš 3:2 (2:1). Branky: Neudert Filip 2, Vosmek Jakub – Vojík Tomáš, Smáha Petr.

Fr. Lázně – Chodov/N.Role 0:4 (0:1). Branky: Klášterka Jan, Rau Jakub, Parth Ondřej, Kovařík Tomáš.