Slavia je po pěti odehraných kolech na 15. místě, když dokázala vybojovat čtyři body. Svěřenci Jindřicha Dejmala jsou na tom o poznání lépe. Okupují sedmou příčku se ziskem osmi bodů.

„Poslední utkání pro nás byla hodně nešťastná. V Plzni odpískal rozhodčí hodně přísnou penaltu a doma s Budějovicemi nám stačilo jenom dobře kopnout do míče a mohli jsme mít o čtyři body víc a být ve větším klidu,“ začal prognózy Jindřich Dejmal a pokračoval: „Takhle musíme jet do Prahy s tím, že potřebujeme body.“

Slavia ztratila body na Vltavínu. „Podle mého trenéři na Slavii už uvažují, že si musí pomoci hráči z A mužstva, kteří navíc nehráli, protože je reprezentační přestávka,“ přidal Dejmal.

Jindřich Dejmal si dobře prostudoval soupeře, ale není si jistý, zda „sešívaní“ pošlou do boje jenom hráče B mužstva. „Hrají tam stejní hráči. Teď ale nevím, jestli na nás nepošlou áčko. Jednak aby nás před pohárem otestovali a jednak jestli nebudou chtít hráče rozehrát. Pomáhá jim tam Trapp, ale jinak to hrají s béčkem,“ popsal soupeře.

„Buldoci“ se budou prezentovat důslednou hrou v obraně. „Nechceme jenom bránit, ale pokrývat soupeře na celé ploše hřiště,“ dodal Dejmal na závěr.