Vzhledem k tomu, že Gambrinus liga má reprezentační přestávku, dá se předpokládat, že trenér Jiří Jurásek sebou do lázeňské metropole přiveze početnou řádku hráčů A mužstva. „Ještě jsme se s trenérem Tobiášem nedomluvili, takže nevím, kdo s námi pojede,“ mlží hned na úvod trenér Jurásek.

Na jaře prohrála rezerva Dynama v Karlových Varech vysoko 6:1. „Tento zápas máme ještě pořád v paměti. Musíme se lépe připravit, protože takový to debakl utrpět už nechceme,“ přiznal Jurásek.

Jindřich Dejmal připustil, že České Budějovice si jednak přivezou hodně hráčů A mužstva a že nebudou chtít odjet s prázdnou. „Oni moc bodů nemají. Navíc je reprezentační přestávka a podle mého Budějovice sem přivezou celé první mužstvo. To je pro nás hodně špatné,“ posteskl si karlovarský lodivod.

„Buldoci“ jsou po pohárovém zápase v Tachově hodně vyčerpaní. „Tohle utkání nás stálo hodně sil. Máme úzký kádr a nemohli jsme ani pořádně vystřídat. Proto jsou tréninky před utkáním s Budějovicemi oddychové. Hráči toho mají opravdu dost a musí si odpočinout,“ pokračoval Dejmal.

I když přijedou České Budějovice hodně silné, tak kouč věří v úspěch. „Chtěli bychom vyhrát. Už jenom proto, že další dva zápasy hrajeme venku,“ uzavřel prognózy k zítřejšímu utkání, které začíná na stadionku ve Dvorech v 15:30 hodin.