Karlovy Vary – Řádná přestřelka. Tak to slibuje v rámci osmnáctého kola III. fotbalové třídy souboj třetích Verušiček na půdě posledních Olšových Vrat. Kdo si tak chce přijít na pořádnou kanonádu, v sobotním odpoledni by měl zamířít na hřiště Olšovek. Ani v utkání lídra tabulky Merklína s dvanáctým chyšským ´céčkem´ by se diváci neměli brankově nudit. Vždyť naposledy Chyše C obdržela na hřišti soupeře, a to v Děpoltovicích, dvanáct branek.

Nejtěžší úlohu tak budou mít v osmnáctém pokračování fotbalisté Sadova, kteří se představí na půdě nevyzpytatelné dalovické rezervy. Čtvrtý do party Nové Hamry pak zamíří k derby horalů na půdu Potůček.

Pátá pilská rezerva bude bojovat o mistrovské body na stadionu osmých Abertam.

V pozici favorita pak zamíří šesté Děpoltovice na hřišti dvanácté Údrče, a v Počernech bude pro změnu na programu v nedělním odpoledni derby nováčků soutěže, ve kterém se střetnou Počerny a Stanovice.

Program, 18. kolo

RZ Abertamy – Baník Pila B (sobota, 14.00), Potůčky – Nové Hamry (sobota, 15.00), Údrč – děpoltovice (sobota, 17.00), Elpo Merklín – Sokol Chyše C (sobota, 17.00), Sokol Olšová Vrata – Verušičky (sobota, 17.00), Počerny – SC Stanovice (neděle, 15.00), Čechie Dalovice B – Sokol Sadov (neděle, 17.00).