V duelu Počeren s rezervou Bečova létaly nejen branky, ale i pěsti. Běžela sedmdesátá minuta, ve které se kočkovali bečovský matador Miroslav Šinovský a počerenský benjamínek Lukáš Filek. Ten pak za svou drzost obdržel za odměnu jednu svižnou rychlou, která ho uzemnila.

Poté se na hřišti strhla velká mela. V roli zachránce se totiž prezentoval hráč Počeren Robert Wenzel, který šel bránit svého mladšího kolegu.

Ale to nebylo vše, do fotbalové šarvátky se postupně zapojilo hned několik hráčů, a situace tak byla rázem hodně nepřehledná. Tu pak zprůhlednil překvapivě rozhodčí Rusňák, který vysypal oba rebely, a to Šinovského a Wenzela. Ale upřímně řečeno, pokud by od úvodních minut nastolil arbitr na hřišti jasný řád a metr, nemuselo se nic takového stát.

Ostatní duely desátého kola se už pak nesly v přátelském duchu. Otročín překvapivě padl v domácím prostředí, ve kterém nestačil na Krásné Údolí, a Stružná dokonce ani nedorazila k duelu do Chyše. Stanovice na domácí půdě zkrotily Valeč a rezerva Hroznětína doma rozprášila poslední tým tabulky Novosedly osmibrankovým rozdílem.

Výsledkový servis

Otročín – Krásné Údolí 1:2 (0:1)
Hosté vyhráli první poločas gólem z kopaček Tomáše Koleny. Ve druhém dějství pak skóroval za domácí Petr Matoušek, ale překvapivou výhru hostům zařídil přesnou ranou Adam Štika. Před čtyřicítkou diváků rozhodoval utkání bez karet rozhodčí Kvasnička.

Hroznětín B – Novosedly 8:0 (4:0)
Vysokou výhru domácího celku zařídil hattrickem František Hochmann. Dvě branky vítěze přidali Martin Bunčo a Tomáš Hruška. Vše pak uzavřel v podobě osmé branky Tomáš Koch. Před padesáti diváky pískal duel sudí Vašek.
ŽK: 0:2.

Stanovice – Valeč 2:1 (1:1)
Ve vyrovnaném prvním poločase skóroval za domácí Václav Klauz, za hosty pak Josef Pajan. Po změně stran zajistil domácím tři body přesnou ranou Tomáš Novák. Před čtyřiceti diváky odřídil utkání arbitr Fiala.
ŽK: 1:0.

Počerny – Bečov B 5:2 (2:2)
Dvě branky zaznamenal v prvním dějství počerenský Roman Čiviš, za hosty se pak dvakrát střelecky prosadil Vlastimil Proft. Po obrátce stran přidal lídr tabulky na obrátkách a dvěma góly Daniela Rubického a jedním Lukáše Filka otočil ukazatel skóre ve svůj prospěch. Duel pískal před šedesátkou diváků sudí Rusňák.
ŽK: 0:1. ČK: 1:1.

Chyše C – Stružná 3:0 (kontumace)
Soupeř ze Stružné se k utkání nedostavil.