Poslední dvě utkání okresních soutěží se odehrají dnes (v sobotu 27. června) na hřišti ve Vančurově ulici v Karlových Varech – Staré Roli.

Ve 14 hodin se svou příslušnost ve III. třídě bude snažit uhájit Sokol Olšová Vrata, který skončil třináctý. Vyzyvatelem mu jsou hráči Slavie Krásné Údolí, kteří skončili na páté příčce. Budoucnost Otročín se vzdala postupu, a tak právo zahrát si baráž dostala krásnoúdolská Slavia.

Druhé utkání dne začne v 17:15 hodin a o bytí a nebytí v okresním přeboru budou bojovat fotbalisté Sokola Hájek. V lokálním derby změří síly se Sokolem Sadov, který se po roce chce vrátit do okresního přeboru.

Favority jsou sice hráči Hájku, ale zkušenosti z baráže mají mnohem větší fotbalisté Sadova. V posledních čtyřech letech je to čtvrtá baráž, kterou si zahrají. Třikrát se sadovští sokolové zachraňovali v okresním přeboru a dnes bojují jako postupující ze třetí třídy. Sadov má v baráži prozatímní bilanci 2:1. Dvakrát udolal Nové Hamry a loni podlehl Kyselce na penalty 5:3.