Buldoci v utkání dvakrát vedli, přesto na vítězství nedosáhli. I tak je to pro karlovarský tým velký úspěch. V době reprezentační přestávky nastoupilo do utkání v dresu jablonecké rezervy hned sedm hráčů širšího kádru ligového A týmu.

I přesto šli do vedení právě hosté, když v 16. minutě vysunul přihrávkou mezi jabloneckými stopery Kotáb Choda, který přehodil vyběhnuvšího brankáře Jablonce a poslal tak Buldoky do vedení. Domácí srovnali ukazatel skóre v závěru prvního poločasu, kdy se po standardní situaci prosadil Fujerik.

„Jablonec nastoupil posilněn o několik hráčů z ligového týmu a na jeho hře to bylo hodně znát. Hrál rychlý kombinační fotbal,“ ohlédl se za utkáním karlovarský asistent Jiří Schveiner.

Po změně stran přidali Buldoci druhou branku, kterou vstřelil v 62. minutě střelecky disponovaný Chod. V 72. minutě pak uzavřel účet duelu po závaru před karlovarskou brankou Kocourek, který dorazil balon do karlovarské svatyně pomocí tyče a následné teče zad brankáře Koláře.

„Musím kluky pochválit za velkou bojovnost, jelikož jsme sehráli velmi těžké utkání. Na hřišti jsme opět ukázali týmový výjkon. Navíc se střelecky zaskvěl Vlasta Chod,“ liboval si Schveiner.