Ve středečním dopoledni totiž zdolali v Mostě místní druholigový tým, který nastoupil do duelu kompletní, i s Patrickem Oboyou či Rusetskiym. Jedinou přesnou trefou o výhře Karlovaráků rozhodl benjamínek týmuJaroslav Nerad.

Most – Buldoci 0:1

Oba soupeři nastoupili do duelu v nejsilnějších sestavách, a tak byl k vidění rychlý, kombinační fotbal. První velkou šanci zápasu si vytvořili v sedmnácté minutě karlovarští fotbalisté, když po úniku Vondráčka a následném centru do šestnáctky domácího týmu překazil gólovou radost Geňovi excelentním zákrokem mostecký gólman Šavol. Poté si vytvořili šance i fotbalisté Mostu, ale Oboya či Frnoch na karlovarského gólmana Koláře nevyzráli. Po obrátce stran poprvé, a jak se ukázalo i naposled, brankově udeřilo.

V 53. minutě se dostal rohový kop Osloviče k nohám Nerada, pro kterého už nebyl problém zasunout míč do branky Mostu. Postupem času si začali vytvářet větší tlak domácí, z čehož pramenilo i nastřelené břevno karlovarské svatyně z kopaček Fleišmana. Karlovaráky v závěru duelu pak hodně podržel bravurními zákroky střídající brankář Četverík, který zlikvidoval nejprve střelu Loose a v nastaveném čase zastavil na brankové čáře hlavičkový pokus mosteckého Toneva.

Branka: 53. Nerad. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Šifalda. Bez karet. Diváci: 50.

O víkendu Buldoci s rezervou klokanů

O víkendu pak karlovarské fotbalisty čeká další díl zimního turnaje Slavoje Vyšehrad, ve kterém se v neděli na vyšehradské umělé trávě střetnou s rezervou Bohemians 1905. Tento duel načne svou kapitolu v 11.30 hodin. Po odehrání tohoto kola pak budou na programu boje o konečné umístění.