Cenné vítězství. Karlovarští Buldoci hostili v rámci 29. kola České fotbalové ligy na stadionu ve Dvorech mužstvo Náchoda, kterému nasypali na cestu zpátky čtyřbrankový příděl.

Buldoci – Náchod 4:0

Od úvodních minut si šli Buldoci za vítězstvím. V 15. minutě se poprvé radovali ze vstřelené branky, když centr Tichoty zasunul do náchodské svatyně Kotáb. Druhou branku přidali Karlovaráci ve 33. minutě, když rohový kop z kopaček Osloviče usměrnil mezi tři tyče Geňo. Hosté ohrozili branku Buldoků jen sporadicky, a tak se čekalo, kolik branek si z lázeňské metropole odvezou.

Po změně stran udeřili domácí fotbalisté počtvrté, když se svým důrazem prosadil Nerad. V 64. minutě zkusil své štěstí střídající Mičkal, jeho ránu však ještě stačil náchodský brankář Kobos vyrazit, ale na dorážku všudybyla Geňa už byl krátký. I v závěru Buldoci tvrdili fotbalovou muziku, ale již bez brankového efektu.

Branky: 17. Kotáb, 33. a 64. Geňo, 52. Nerad. Poločas: 2:0. Rozhodčí: Míka. ŽK: 2:1. Diváci: 260.

FC Buldoci: Četverík – Kubice (56. Mičkal), Oslovič, Velkoborský – Hrubý, Tichota, Janáček, Kotáb (65. Staněk) – Geňo, Nerad (71. Tolar). Trenér: St. Procházka.