V prvním kole divizní soutěže skupiny B hráči Spartaku Chodov v domácím prostředí neuspěli. Podlehli totiž favorizovanému Chomutovu čtyřbrankovým rozdílem. I přesto se však Chodov prezentoval kvalitní hrou. Doplatil pouze na svou střeleckou nemohoucnost. Ve druhém kole čeká Chodov nováček soutěže Vilémov, který v úvodním kole získal premiérový bod v domácím prostředí, ve kterém remizoval s pražskou Admirou 1:1.

„Nějaké informace o soupeři máme. Budeme si muset dát pozor na útočnou sílu soupeře,“ varuje chodovský trenér Jiří Schveiner. A ví proč. Chodovský tým totiž v utkání s Chomutovem doplácel právě na hrubky v defenzivě.

„Přes týden jsme se na defenzivu v tréninku zaměřili,“ poukazoval na předzápasový dril Schveiner. I cíl mají hráči Chodova jasně daný.

„Vilémov je hratelný soupeř. Každé utkání začíná za stavu 0:0. My chceme hrát vzadu na nulu a vyvarovat se tak chyb, kterých jsme se dopouštěli v duelu s Chomutovem. Věřím, že si opět vytvoříme gólové šance, které proměníme,“ doufá v premiérový bodový zisk chodovský kouč. Oželet však bude muset služby zraněných Svůry a Krupičky. „Až na dva hráče budeme kompletní. Jakýkoliv bodový zisk ze hřiště soupeře bude plusový,“ uzavřel Jiří Schveiner.