O tom, kdo usedne na trůn českého fotbalu, se rozhodne mezi dvěma kandidáty, Ivanem Haškem a Josefem Vinšem, v tajné volbě.

Mezi delegáty, kteří mohou svým hlasem řádně zamíchat fotbalovými kartami, nebude chybět ani stávající předseda řídící komise pro Čechy, Karlovarák Rostislav Votík, který bude delegátem KKFS. „Opět budu kandidovat na post předsedy řídící komise pro Čechy,“ odtajnil Rostislav Votík. A komu že dá hlas? „Jednoznačně podpořím Ivana Haška. Proč? Přijde mi důvěryhodnější než pan Vinš, a navíc jeho vize je transparentní a jednoduchá,“ vysvětloval Votík důvody svého rozhodnutí.

Delegáta bude mít na valné hromadě i druholigový Baník Sokolov, do hlavního města republiky totiž zamíří předseda představenstva sokolovského klubu Pavel Makoň. „Konkrétního favorita nemáme, jelikož je vše hodně mediálně prezentováno, počkáme až na samotné vystoupení obou kandidátů na valné hromadě a poté se rozhodneme,“ podotkl Makoň.

Dalším vyslancem karlovarské kopané bude za třetiligové Buldoky David Kuma. „My už jsme Haška volili při poslední volbě předsedy a my názor neměníme,“podotkl předseda představenstva FC Buldoci Karlovy Vary Zdeněk Havel.

Trojici pak doplní na valné hromadě VV ČMFS za OFS Karlovy Vary Luboš Garaj, za OFS Sokolov Jiří Tišl a OFS Cheb Jiří Smutný.