Utkání v Sezimově Ústí bude zajímavé hlavně pro trenéra Jindřicha Dejmala. Když před pár lety z Karlových Varů odcházel, tak jeho kroky mířily právě do Sezimova Ústí, odkud se po dvou letech vrátil do lázeňské metropole.

„Sezimovo Ústí je druhé mužstvo v soutěži, které velice dobře znám a na které jsem schopen mužstvo velice dobře připravit,“ přiznal v úvodu trenér Jindřich Dejmal.

Podle kouče jsou Jihočeši jedním z aspirantů na postup. „Podle mého to bude velice vypjaté utkání. V minulosti se mezi oběma kluby toho hodně odehrálo. Mám na mysli můj odchod do Karlových Varů a přestup Kostečky. Na hřišti bude hodně emocí,“ pokračoval karlovarský lodivod.

Každý trenér moc dobře ví, že základem dobré hry je záloha. „Podle mého oni budou mít určitou převahu. Ve středu hřiště mají velice kvalitní hráče. Pomémodchodu přišel do Sezimova Ústí Barteska, ale to není jenom on. Kostečka nebo Kočí, který zkoušel hrát ligu v Liberci, jsou také velice kvalitní hráči,“ připojil Dejmal.

Domácím se v posledních utkáních velice daří. V Praze na Vltavínu vyhráli 1:0. „Oni si hodně věří. Drží se na čele tabulky, a jak už bylo řečeno, jsou to aspiranti na postup. Mojí snahou je jim momentální radost překazit. Jestli se nám to podaří, zůstává otázkou,“ pokračoval.

Dejmal se bude muset obejít bez Mičkala a Kubiceho. „Kubice to zkusil proti Slavii. Uvidíme, jestli se to utkání na něm nějak negativně nepodepsalo. Velice mě mrzí, že je stále mimo hru Mičkal. Když hrál v prvních zápasech soutěže, tak se nám dařilo. Teď bych ho moc potřeboval a on se místo toho na nás kouká na tribuně,“ dodal.