A aby ne. Do týmu se vrátil ze zahraničí Jaroslav Košťál, z Nejdku Štěpán Švachula. „Navíc jsme také zapojili do mužstva mladé nadějné hráče Ištvána a Čonku,“ vysvětloval březovský trenér František Mandula. V samotné soutěži si jeho svěřenci počínali až na pár výpadků velmi dobře. Jako jeden z mála týmů předváděl pohledný kombinační fotbal.

„My jsme s podzimem nadmíru spokojeni. Až na utkání s Hájkem a Bochovem se nám celkově dařilo. Jen v některých utkáních jsme se nedokázali brankově prosadit,“ zamyslel se kouč. Mužstvo několikrát během podzimu podržel nestárnoucí gólman Kamil Látka, který narychlo zaskočil za zraněnou jedničku týmu Martina Frka. A povedlo se. „Kamil nám opravdu nejednou pomohl. Chtěli bychom mu za to poděkovat, jelikož víme, že je pracovně zaneprázdněn, i přesto se snažil být na každém utkání,“ vysekl poklonu brankáři svého týmu Mandula.

Navíc se Březová může pochlubit diváckou kulisou. „Jsme moc rádi, že si fanoušci našli cestu na naše utkání, moc si toho vážíme,“ vzkazuje divákům březovský lodivod.

Po skončení podzimu má Březová naordinováno volno.

„Sejdeme se až 27. prosince v drahovické hale, kde si uděláme náš klubový turnaj. Se zimní přípravou začneme první týden v lednu a trénovat budeme dvakrát v týdnu. Po třech týdnech pak budeme trénovat třikrát v týdnu. Cíl? V jarní části chceme navázat na naše skvělé výkony, které by nás mohly posunout na medailové umístění,“ přeje si František Mandula.