„Před utkáním bychom byli spokojeni s bodem,“ odtajnil předseda Lokomotivy Petr Jankovský. Frantovky však prošly před startem nového ročníku „rekonstrukcí“. Odešlo několik zkušených hráčů, a na hřišti to bylo hodně vidět, zatímco v dresu „Lokády“ se dokonale uvedl staronový hráč Jindřich Tulák, který si připsal na své konto dvě branky.

„Nám chyběli v utkání hráči, kteří si ještě vybírají dovolenou, a v prvním poločase jsme toho moc nepředvedli. Až o přestávce trenér Sedlák zamíchal se sestavou a nám se začalo dařit i střelecky. První a třetí vstřelil Tulák, který se k nám vrátil z karlovarského Bacardi. V utkání se hodně snažil a bojoval. S výhrou jsme navýsost spokojeni,“ vypočítával předseda.

V dalším utkání zamíří v sobotním dopoledni 16. srpna na stadion na Růžovém Vrchu bezbodový Dolní Rychnov, který si musel „vychutnat“ na úvod soutěže porážku v poměru 0:3 od exdivizního Hazlova.

Lokomotivě bude chybět opět Vaněk, který si odpykává karetní distanc.

„Bylo by to hezké, kdybychom doma potvrdili tři body z Františkových Lázní, ale budou nám opět chybět „dovolenkáři“. Zapojit by se však měl už Belbl, takže uvidíme. Navíc hrajeme doma a to nám velí vyhrát,“ upozorňuje Petr Jankovský.

Sobotní duel začíná tradičně na stadionu Lokomotivy v 10.15 hodin.