V hektickém utkání v Sezimově Ústí dokázali vybojovat bod, i když od 20. minuty hráli bez vyloučeného Kubiceho. „To co se kolem tohoto utkání dělo nemá obdoby,“ nechápe Jindřich Dejmal.

Vřava mezi oběma kluby se táhne pár let, počínaje arbitráží okolo Kostečky a Předoty a jarní signalizací odchodu Jindřicha Dejmala zpět do Karlových Varů.

Poslední konflikt vyplynul z přeložení utkání ze soboty na neděli. „Dostali jsme příkaz od STK, že pohárové utkání se Slavií musíme hrát ve čtvrtek. Následně dostalo příkaz i Sezimovo Ústí, že s námi musí hrát v neděli. To se jim nelíbilo a začali se proti nám bouřit,“ začal vyprávět Jindřich Dejmal.

Deset dní před samotným zápasem začali chodit karlovarskému kouči a funkcionářům „zajímavé“ zprávy. „Dostal jsem i vzkaz, ať tam ani nejezdím. Bál jsem se na stadion přijet autem a tak jsem ho musel nechat v Táboře,“ pokračoval kouč.

Peklo pro karlovarské „buldoky“ nastalo v den utkání. „Do areálu nevpustili náš autobus s hráči. Odkázali nás na parkování někde u lesa. Což řidič odmítl. Na místě to musela řešit policie. Následně jsme si všechno vybavení na rozcvičování, dresy a další věci museli odnést ze silnice do šaten,“ přidal Dejmal a pokračoval: „Byla nám odepřena šatna pro hosty, která je běžně hostům přidělena. Poslali nás do šatničky pro přípravku, kde jsme se museli převlékat nadvakrát, protože se tam celé mužstvo nevešlo.“

Kustod Jiří Hostaš měl také plnou hlavu starostí. „Když chtěl udělat klukům pití, tak nemohl. Musel to míchat někde na chodbě v umyvadle. Navíc v šatně běželo topení na plný výkon a nedalo se stáhnout. Museli jsme větrat přes dveře do chodby,“ popisuje Jindřich Dejmal hororový zážitek.

Celá „show“ domácích pokračovala i na hřišti. Taktovky se ujal první asistent rozhodčího Vnuk. „Nejprve se rozhodl, že vyloučí Kubiceho. Jakýkoliv kontakt s protihráčem signalizoval jako faul a majestátně si klepal na kapsičku, aby hlavní udělil kartu. Jeho záměr se mu podařil,“ pokračoval Dejmal a přidal: „Celé utkání měl praporek nahoře. Nic jsme proti tomu nemohli dělat. V posledních minutách zase nesmyslně odmával ofsajd a nám byla odepřena regulérní branka. To se už do něj pustil asistent Jára Kubín a řekl mu něco od plic. Bonbónek ale byl, že na tribunu nechal vykázat mě, místo něho.“