Tentokrát uspěli pošesté v řadě a v tabulce se drží na průběžné šesté příčce. Ze západočeských zástupců si tak vedou nejlépe.

Další cenné vítězství si Buldoci připsali v nedělním duelu s libereckou rezervou. Byl to ale zápas dvou poločasů. Liberec se od začátku utkání prezentoval technickou rychlou kombinační hrou, která domácím dělala značné problémy. Z letargie je probrala až úvodní branka z kopaček svého kapitána Karla Tichoty, který z pětadvaceti metrů vyčistil od nečistoty pravý horní růžek liberecké svatyně.

„V prvním poločase jsme nehráli, co jsme chtěli. Bylo to bez pohybu. Zaplať pánbůh, že to tam Karlovi spadlo,“ ohlédl se za mizernou hrou v prvním poločase asistent Buldoků Jiří Schveiner.

Ve druhém poločase se však jeho tým hrál jako z partesu. V 50. minutě přidal po závaru před brankou hostí druhý gól domácích obránce Kubice. Hned nato si premiérový úspěch mohl vychutnat Jaromír Šilhan. Zprvu tomu nemohl uvěřit ani karlovarský brankář Četverík, který vyvolával Šilhanovo příjmení ještě hodně dlouho poté.

„Určitě ho to bude něco stát, uvidíme, co si kluci v kabině na něj vymyslí,“ zůstal tajemný karlovarský asistent a pokračoval: „Ve druhé pětačtyřicetiminutovce jsme opět začali hrát naši hru a navíc jsme dali hodně důležité a navíc krásné branky. Vítězství pak bylo zejména za výkon ve druhém poločase zasloužené.“