Ve druhém pokračování České fotbalové ligy získali v krajském derby skalp Unionu Cheb.

Navíc po třech utkáních v řadě se mohli karlovarští hráči radovat ze vstřelené branky. Soupeře porazili svou největší zbraní „standardkami“. Ale úvod utkání však nebyl podle jejich představ.

„První poločas se nám hra nedařila tak, jak bychom si přáli. Navíc byla znát nervozita, jelikož se ani jednomu týmu na jaře moc nedařilo,“ vypočítával kapitán karlovarských Buldoků Karel Tichota. Jeho tým však v prvním poločase vstřelil dvě branky, čímž bylo prakticky o vítězi utkání rozhodnuto.

„Jsem rád, že se nám standardky povedly, konečně jsme z nich dali góly. Po poločase 2:0 bylo jasné, že když neuděláme ve druhém poločase chybu, tak zvítězíme,“ myslí si kapitán.

Po obrátce stran zlomil definitivně snahu chebského Unionu třetí brankou kanonýr Geňo. „My jsme se po obrátce stran nikam nehnali a Cheb tak musel otevřít hru, což nám vyhovovalo. Čekali jsme na brejky a věřili jsme, že alespoň jeden gól dáme, což se nám podařilo. Navíc jsme chybu neudělali, takže můžeme být s utkáním spokojeni,“ liboval si Tichota.