Postupem z I. B třídy zkvalitnily obsazení čtrnáctičlenného pelotonu chodovská rezerva a Bukovany. Obě mužstva by měla patřit k týmům, které se budou prát o horní patra tabulky. Dalším, kdo přispěl ke kvalitní podívané, byl sestoupivší Dolní Rychnov.

Navíc zůstal i aspirant na první příčku a obhájce loňského prvenství, rezerva Staré Role. Ta by měla patřit společně s rezervou Chodova k nejlepším týmům I.A třídy.

Nesmíme však opomenout ani chebský FC, který by měl také promluvit svou fotbalovou silou do bojů o čelo tabulky. Na stejné vlně by se měl pohybovat i celek Drmoulu, který sice vyhrál nad Jáchymovem baráž o postup do krajského přeboru, ale následně ho překvapivě odmítl.

O fotbalové slovo se také mohou hlásit hráči Nové Role a Kraslic, tedy týmů, které ještě před dvěma roky čeřily vodykrajského přeboru.

Navíc adepti na černého koně soutěže jsou hned dva, a to velmi silný Horní Slavkov či Olympie Březová, která během přestávky značně posílila svůj kádr.

Jedno je tedy jasné. Tento ročník I. A třídy se určitě zapíše tučným písmem do historie karlovarské kopané. Už první kolo bude hodně zajímavé.

Nováček Bukovany zamíří na půdu Skalné a další nováček Dolní Rychnov doma přivítá Lomnici. Do třetice další nováček, a to chodovská rezerva, se představí na půdě krajskými soutěžemi otřelého Hroznětína a Březovou prověří na domácí půdě velmi zdatný soupeř, starorolská rezerva. Nic jednoduchého nečeká ani hráče Nové Role, kteří budou hostit nevyzpytatelný Drmoul. Zajímavý duel bude na programu v Chebu, kde místní FC přivítá Kraslice.