V neděli od 17.00 hodin změří svěřenci trenéra Martina Haška svůj fotbalový um ve Vršovickém ďolíčku s ex-ligovým týmem Bohemians 1905. Klokani ve třech odehraných kolech ne­zaváhali a drží se na výslunní druholigové tabulky.

„I když Bohemians chytla začátek soutěže, tak každé utkání je jiné, a navíc její způsob hry nám může vyhovat více než herní projev Čáslavi, čímž se také dají očekávat nějaké změny naší v sestavě," upo­zorňoval trenér Sokolova Martin Hašek.

Tým z Vršovic šlape pod taktovkou ostříle­ného kouče Pavla Hoftycha šlape jako hodinky, a už jen účast některých hráčů v ze-lenobílepruhovaném dresu slibuje skvělou podívanou, ať už jde například o Rychlíka, Sňozíka či Nikla.

„Například Nikl okusil bundesligu a pro­šel také reprezentací, ale my se nikoho nebojíme, protože nerozhodují jména ale výko­ny na hřišti," vysvětluje Ha­šek.

V posledním měření sil, ve kterém vedl baníkovce ješ­tě trenér Martin Pulpit dokázal Sokolov jako jediný tým druhé ligy ve Vršovickém ďolíčku uspět.

„Každé utkání chceme vyhrát, a to ve Vršo­vicích nevyjímaje," varuje soupeře sokolovský trenér. „Klokani" se však mohou pochlubit i věrnými fanouš­ky. Na duel se Sokolovem by jich mělo dorazit do Vršovic něco kolem pěti až sedmi ticíc fanoušků.

„Je to velmi pří­jemné hrát před takovou di­váckou kulisou nejen pro do­mácí ale i hostující tým. Na Bohemku chodí fanoušci kvů­li svému týmu, kterému fandí a ženou kupředu po celé utkání," vysekl poklonu fa­nouškům klokanů Hašek.

Baník Sokolov má novou fotbalovou hymnu

Fotbalový klub Baníku Sokolov má novou klubovou hymnu, kterou si fanoušci mohou poslechnout na internetových stránkách www.fksokolov.cz.