Na pomyslný podzimní trůn krajských přeborů západočeského kraje tak usedli nejméně do dalšího vzájemného zápasu svěřenci Stanislava Purkarta.

Doubravka – Sokolov B 2:3

I když si od úvodních minut vytvořila juniorka Sokolova územní převahu, radovali se z první branky domácí, když hrubku gólmana Šourka potrestal Exbuldok v dresu Doubravky Karel Řezáč. Převaha Baníku začala gradovat hlavně v závěru utkání, kdy postupoval sám na branku domácích Čertík, ale neuspěl.

Po změně stran mohl Čertík ze stejné akce složit reparát, ale opět propadl. A tak přišel další trest, když Švec po hrubce sokolovských stoperů poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Poté přidali baníkovci na obrátkách a do utkání zpátky je poslal kontaktní brankou Prchal. O druhý zářez hostů se postaral Čertík, který ztečoval do doubravské branky přímý kop Prchala. Konečnou podobu a vítězství zajistil Sokolovu po samostatném úniku Komberec.

„Po náročném soustředění si museli hráči sáhnout až na dno sil. I když prohrávali dvoubrankovým rozdílem, tak zápas nezabalili a dotáhli ho do vítězného konce. To dokazuje velkou vůli, kterou v tomto zápase ukázali. Jsem moc spokojen, jak utkání zvládli,“ liboval si bezprostředně po duelu sokolovský kouč Stanislav Purkart.

(das)

Branky: Řezáč, Švec – Prchal, Čertík, Komberec. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Mudra. Bez karet. Diváci: 50.
Baník B: Šourek – Nápravník, Hemzáček (46. Hucl), Duben, Vašata – Zucker (46. Kratochvíl), Svůra (46. Pleva), Bereczký (46. Houška), Prchal – Čertík, Komberec. Trenér: Stanislav Purkart.