Starší nadělili Staré Boleslavi šest branek a mladší tři. V průběžné tabulce starších žáků vévodí baníkovci s jednobodovým náskokem před druhými Teplicemi. Vkategorii mladších žáků se Sokolov drží na aktuálním pátém místě s devítibodovou ztrátou na vedoucí tým tabulky, rezervu pražské Sparty. Na své body naopak stále čekají fotbalisté nováčka soutěže z FK Ostrov.

Starší žáci

Stará Boleslav – Sokolov 0:6
„Další utkání se soupeřem ze spodní části tabulky jsme tentokrát zvládli bez větších problémů. Na úzkém hřišti a proti zhuštěné obraně domácích jsme nezaváhali a svoje brzké vedení jsme stále zvyšovali až na konečných 6:0. I přes problémy se sestavou, kdy je několik hráčů nemocných či zraněných, jsme podali zejména ve druhé půli dobrý výkon,“ chválil trenér Luboš Váša.

Branky: 12. Šamberger, 26. Živný, 39. Sláma, 46. Slabyhoudek, 53. Sláma, 65. Kalous. Poločas: 0:2. Baník: Grňák – Chmelenský, Horvát, Tichý (36. Zázrivec), Kravár – Živný (40. Kalous), Mašek (40. Rau), Martinec, Slabyhoudek – Sláma, Šamberger.

Mladší žáci

Stará Boleslav – Sokolov 0:3
„Další tři body ze hřiště soupeře jsou cenné, ale z předvedeného výkonu spokojeni být nemůžeme. Zatlačili jsme sice soupeře na jeho polovinu, ale nedokázali jsme po většinu zápasu dobře kombinovat, hráli hodně individuálně a ztráceli často míč. Hřiště bylo menších rozměrů, domácí se stáhli na svou polovinu a hrozili z brej kových situací. Naše obrana však hrála spolehlivě a se všemi nebezpečnými situacemi si poradila. Výborným výkonem vynikal Daniel Vejmola ve stoperské dvojici. Hlavně v prvním poločase pomohl obraně i brankář Richter, který včas odehrával míče směřující za obranu a nechyboval v rozehrávce. Ostatní hráči tentokrát zklamali, záloha a útok. Bylo to bez pohybu, nasazení a motivace do hry. Branky jsme vstřelili po standardních situacích,“ řekl k utkání trenér Jiří Dlouhý.

Branky: 5. a 41. Fojtík, 26. Pojsl. Poločas: 0:2. Baník: Richter – Pojsl (42. Brandl), Takacs, Vejmola, Pugner – Stropek, Jiráče k, Fojtík, Marek (42. Bártl) – Hašek (58. Zelenka), Čuchran.

(bs, sei)

Divize starší žáci:
Teplice B – Viktoria Žižkov 1:2
Bílina – Most B 0:4
Ústí nad Labem – Meteor Praha 3:1
Sparta Praha B – FC Buldoci Karlovy Vary 4:0
Dukla Praha – Neratovice-Byškovice 1:0
Junior Praha – FK Ostrov 8:0

Divize, mladší žáci:
Teplice B – Viktoria Žižkov 4:1
Bílina – Most B 1:1
Ústí nad Labem – Meteor Praha 5:0
Sparta Praha B – FC Buldoci Karlovy Vary 3:1
Dukla Praha – Neratovice-Byškovice 3:3
Junior Praha – FK Ostrov 8:1