Vyrovnanou partii sehráli fotbalisté Toužimi s rezervou Teplic, která si sebou přivezla svoji novou posilu mezi tři tyče pro první mužstvo Michala Daňka.

Po opatrnějším začátku lépe vstoupili do utkání hosté.

V 15. minutě se dokázal odpoutat od obránců útočník Tomáš Smola a na hranici malého vápna překonal domácího brankáře Lutzbauera.

Za šest minut mohlo být vyrovnáno. Do samostatného úniku se dostal Miroslav Hotěk, ale nedokázal prostřelit výborného Daňka. Další vážnou šanci měli domácí ve 33. minutě. Na přímý volný kop, který zahrával kapitán Marek Hejkal si naběhl Jiří Schveiner, ale jeho jemnou teč dokázal daněk zlikvidovat.

Po změně stran se do první šance dostali hosté. Po rohovém kopu hlavičkoval Jiří Pimpara těsně nad branku. V 56. minutě se už hosté dočkali. Martin Breite dokázal obejít vyběhnutého Lutzbauera a před prázdnou brankou najít volného Tomáše Vondráčka, který neměl problém uklidit míč do prázdné branky.

Za dalších šest minut se Tepičtí radovali potřetí. Pokutový kop proměnil Leandro Viera a zhasil domácím plamínek naděje.

Toužimští byli ze dvou rychle obdržených branek viditelně otřeseni a dovolili hostům dostávat se do dalších šancí. Zkorigovat nepříznivý stav mohl Lukáš Nezval, ale sám před brankou nedosáhl na míč.

Toužim tak podruhé doma prohrála. Tentokrát 0:3.

Toužim – Teplice B 0:3 (0:1)

Branky: 15. Smola, 56. Vondráček, 62. Viera Leandro (p). Rozhodčí: Haltuf – Lerch, Hrubeš, DS Havránek. ŽK: 0:2.
Toužim: Lutzbauer – Schveiner, Kanát, M. Hejkal, Malec (90. Hejna), Moravec, Nezval, Šimek (85. J. Hejkal), Tichý, Šulc (64. Borek), Hotěk. Trenér: Marek Daněk.