V sobotním odpoledni se zde představí nováček soutěže Baník Vintířov. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale je tu jedna pikantnost.

V dresu Vintířova se představí na zeleném kolbišti ve Staré Roli například exstarorolský útočník Michal Tráva nebo velký kamarád a parťák z práce Ondry Kothery Tomáš Pazdera. Dále pak exbuldok Martin Kabele a takhle bychom mohli pokračovat dále. Lídr tabulky rezerva Sokolova přivítá v domácím prostředí nevyzpytatelné fotbalisty Františkových Lázní a Union Cheb pro změnu zamíří na půdu nováčka soutěže do Chyše.

Za zmínku také stojí souboj Nového Sedla a Dolního ryhcnova v rámci sokolovského derby. Navíc se střetnou dva týmy, které uzavírají krajskou tabulku. Pro Nové Sedlo to bude hodně důležité utkání. Proč? Pokud by zvítězilo připsalo by si nejen premiérovou výhru v podzimní části, ale Rychnov by si přiblížili na rozdíl dvou bodů. V opačném případě by se bodová propast mezi oběma týmy rozšířila na osm bodů.

Další utkání, které slibuje kvalitní podívanou se odehraje v Mariánských Lázních, kam zamíří k chebskému derby Aš. Domácí by rádi navázali na své skvělé výsledky i když to nebudou mít nijak lehké. Nováček z Jáchymova bude bojovat o další mistrovské body s mužstvem Královského Poříčí a karlovarská Lokomotiva má namířeno do Hazlova.

Program, 11. kolo:
Hazlov – Lokomotiva KV (so, 10.30)
Nové Sedlo – Dolní Rychnov (so, 14.00)
Mariánské Lázně – Aš (so. 15.00)
Stará Role – Vintířov (so, 15.30)
Chyše – Union Cheb (ne, 15.00)
Jáchymov – Královské Poříčí (ne, 15.00)
Sokolov B – Františkovy Lázně (15.30)