A aby ne. Střetly se v něm dva týmy bojující o čelo tabulky. Aktuálně vedoucí mužstvo Ajax Kolová a druhá Jiskra Březová.

„Opět nám chyběli hráči základní sestavy a to se promítlo i do zápasu,“ smutně poznamenal kolovský trenér Martin Míček. Jeho tým ztratil dva body v devátém kole, když v Doubí uhrál jen nerozhodný výsledek.

„Tam jsme měli vyhrát, šance jsme si na to vytvořili,“ zlobil se Míček. V utkání s Březovou se však jeho tým fotbalově trápil. „Nehráli jsme dobře, nic se nám nedařilo,“ smutně poznamenal trenér Kolové.

Březová diktovala tempo utkání a v Kolové se prezentovala kombinační rychlou hrou. „Oproti Doubí, kde jsme dva body ztratili, si myslím, že v duelu s Březovou můžeme být rádi za bod. Soupeř byl prostě lepší,“ narážel Míček na bezbrankovou remízu, kterou Kolová nakonec s Březovou uhrála.

Naopak smutný byl po zápase hrající trenér Březové Tomáš Beran.

„My jsme odjeli do Kolové se skromným cílem vybojovat alespoň remízu, i když jsme věděli, že Kolová bude oslabená,“ odtajnil předzápasovou strategii Březové Tomáš Beran. Jenže realita byla jiná. Březováci po celé utkání diktovali jeho tempo, na rozdíl od uplynulého kola, ve kterém vydřeli vítězství nad nováčkem soutěže Kyselkou 2:1. „Určitě by tomuto utkání slušela remíza,“ myslí si březovský lodivod.

Ale zpátky ke Kolové. Fotbalisté Jiskry si vytvořili během zápasu několik stoprocentních šancí, ale bohužel doplatili na svou střeleckou nemohoucnost. „Během utkání jsme si vytvořili pět dobrých příležitostí, ale bohužel jsme je nedokázali brankově využít. Pro nás je bod za náš herní projev, který byl velmi kvalitní, ztrátou,“ vysvětloval Beran.

V dalším utkání přeboru se utká Kolová s Kyselkou. „Pro soupeře máme připravené překvapení,“ varuje nováčka Martin Míček. Březová pak bude hostit nejdeckou rezervu. „Budeme muset udělat v sestavě nějaké korekce, ty ale prozrazovat nebudu,“ uzavřel tajemně březovský Tomáš Beran.