Svou fotbalovou misi začal již v devíti letech v dresu Kyselky, poté jeho kroky směřovaly do karlovarské Slavie, kde přičichl v dorosteneckém věku k divizní soutěži. Poté zamířil na další fotbalovou štaci do Stružné a okusil také dres Andělské Hory, pak už se vrátil zpět do svého mateřského klubu Kyselky, kde dnes patří k nejzkušenějším a služebně nejstarším fotbalistům. František Untermüller tak načne svou další fotbalovou sezonu v dresu postupivší Kyselky.

Program I. kola

Božičany – Doubí (sobota, 10.30)
To bude těžké utkání. Nebál bych se říci, že Doubí má lepší tým a v Božičanech to potvrdí. Tipuji dvojku.

Chyše B – Březová (sobota, 10.30)
Nováček z Chyše bude chtít na úvod soutěže uspět, navíc hraje v domácím prostředí. I když bude Březová bojovat, na body to stačit nebude. Dám jedničku.

Vojkovice – Štědrá (sobota, 14.00)
Štědrá má momentálně lepší kádr než Vojkovice, ale ty budou chtít doma vyhrát a proti nevyzpytatelnému soupeři uspějí. Tím tak budou chtít dát zapomenout na trápení v loňské sezoně. Tipnu si jedničku.

Bochov – Kolová (sobota, 17.00)
Derby. Pro Bochov by mělo být výhodou domácí prostředí. Dám za jedna.

Nejdek B – Hájek (sobota, 17.00)
I když je Nejdek v domácím prostředí hodně silný, v úvodním kole vyjde bodově naprázdno, Hájek si odveze plný počet bodů.

Bacardi KV – Květnová (neděle, 17.00, Truhlářská)
Nováček nabitý osobnostmi, které umějí hrát fotbal, což dokázaly i ve třetí třídě, by v domácím prostředí neměl zaváhat.

Toužim B – Kyselka (neděle, 17.00)
Bude to těžké, bod by byl pro nás dobrý, ale zkusíme se poprat o vítězství.