Tentokrát si poradili v poměru 4:0 s exligovým týmem Blšan. I když jako první zahrozili v utkání hosté, kteří nastřelili v úvodní minutě tyč toužimského brankáře Karla Lutzbauera.

„Měli jsme obrovské štěstí, jelikož trochu vinou sluníčka nezvládl náš obránce svou situaci a útočník Blšan se dostal do gólové šance, tam to šlo našemu stoperovi skrz nohy, a já už jsem viděl balon v síti, ale pomohlo nám fotbalové štěstíčko, jinak by určitě zápas vypadal jinak,“ ohlédl se za hektickou úvodní minutkou toužimský gólman Karel Lutzbauer. Jeho tým však poté hosty v podstatě nepustil k vážnějšímu ohrožení branky, naopak konto soupeře s ligovou minulostí zatížil čtyřmi góly.

„My jsme si říkali, že překážka bude hlavně v našich hlavách, jelikož předchozí výsledky Blšan nenaznačovaly, že by měly být nějak na úrovni. Takže jsme velice spokojeni, že jsme to zvládli,“ liboval si Lutzbauer.

Na utkání dorazilo do ochozů toužimského stadionu 550 fanoušků. „Pro ty diváky se to hraje, myslím si, že mohli být spokojeni, i když výsledek mohl být vyšší,“ uzavřel toužimský brankář.