Předposledním kolem základní části pokračoval o víkendu v Sedleci zimní turnaj v malé kopané. A opět se bylo na co koukat. A aby ne. Ve třetím pokračování turnaje se střetly ještě neporažené týmy skupiny A, Stará Role a Sedlec Old boys. Ve vyrovnaném utkání se nakonec oba soupeři o body podělili. V dresu Sedlece se blýskl čtyřmi góly nestárnoucí snajpr Jiří Osten.

Stará Role si ziskem bodu navíc zajistila již kolo před koncem základní části postup do finálové skupiny, kde doplnila již jisté účastníky Sedlec Old boys a Slavoj Bečov.

Důležitou výhru si připsali na své konto fotbalisté Sadova, kteří přehráli šestibrankovým rozdílem rezervu Olympie Hroznětín. Tím tak zvýšili svou šanci proklouznout do finálové čtyřky. Tu ale mají stejně jako Sadov na dohled i hráči Slavie Junior, kteří si pro změnu připsali na své konto skalp týmu Sedlec mladí. To znamená, že v posledním kole zimní ligy budou bojovat o postup do finálové čtyřky, kde je volné pouze jedno místo, hráči Sadova se Slavií Junior.

V posledním utkání dne porazily Potůčky v derby nováčků turnaje Děpoltovice, a připsaly si tak do tabulky premiérově první výhru. Naopak Děpoltovice na turnaji, stejně jako rezerva Hroznětína, ještě nebodovaly.

V závěrečném kole základní skupiny budou chtít uspět nejen Sadov, ale i Slavia Junior a také Hroznětín a Děpoltovice. Důvod? Oba týmy by se rády rozloučily s turnajem ziskem bodů.

Výsledkový servis

Olympie Hroznětín – Sokol Sadov 1:7 (1:4)
Branky: Pichlík – Ježek 3, Florián, Urban, Vít Škarban, Koblížek.

TJ DDM Stará Role B – Sedlec Old boys 4:4 (2:2)
Branky: Čonka 2, Voborský, Kvapil – Osten 4.

Sedlec mladí – Slavia Junior 2:4 (2:0)
Branky: Berger, Hofman – Tomáš Bílý 2, Roman Bílý, Dimov.

TJ Děpoltovice – TJ Potůčky 4:8 (4:4)
Branky: Galeta 2, Homolka, Koteš – Kraus 3, Zralý 2, Zeman 2, Klimm.

Příští kolo, neděle 8. února:
12.00 TJ DDM Stará Role – TJ Potůčky
13.00 Sokol Sadov – Slavoj Bečov
14.00 Sokol Pernink – TJ Děpoltovice
15.00 Slavia Junior – Olympie Hroznětín