V prvním utkání přestříleli Staňkov a ve druhém naopak dostali naloženo od rezervy plzeňského Indossu.

Staňkov – Materia 4:8

Do utkání vstoupili lépe domácí, když se ve 4. minutě ujali vedení po přesně trefě Lukáše. Hosté srovnali v 15. minutě Kopřivou. Podruhé se dostal Staňkov do vedení ve 20. minutě, kdy byl úspěšným střelcem Procházka. O minutku později vyrovnal sokolovský Provazník a ve 23. minutě strhl misku vah na stranu Materie Boček. V téže minutě přidal čtvrtý úspěch Sokolova Peřina a poločasový stav stanovil pátou brankou Materky Mašek.

Po obrátce stran přidali třetí branku domácí, když se mezi tři tyče trefil opět Lukáš, a ve 32. minutě dokonce snížili stav na rozdíl jediné branky, když se do střelecké listiny zapsal podruhé Procházka. Pak si vybral skvělou sedmiminutovku útočník Materie Peřina, který si na své konto připsal tři branky.

Branky: 4. a 29. Lukáš, 20. a 32. Procházka – 15. Kopřiva, 21. Provazník, 23. Boček, 23. , 42. , 43. a 49. Peřina, 25. Mašek. Poločas: 2:5. Rozhodčí: Novotný, Henych. ŽK: 0:1.

Indoss B – Materia 9:2

Celé utkání probíhalo podle taktovky plzeňské rezervy Indossu, která svou převahu vyjádřila i brankově. Za Sokolov si dvě branky připsal v tomto utkání na své konto snajpr Martin Boček.

Branky Materie: Boček 2. Poločas: 3:0. Rozhodčí: Vošmik, Chládek. ŽK: 3:0. ČK: 1:0.

Materia Sokolov: Fazekaš – Kopřiva, Provazník, Bufka, Braun – Boček, Mašek, Peřina.

(red)