Téměř jistý postup mají fotbalisté karlovarského Bacardi, ale o místo v baráži se perou další tři celky.

Fotbalisté Kyselky jsou na třetím místě. V posledním kole si poradili s Olšovými Vraty rozdílem třídy, když zvítězili jasně 8:1. V jedenadvacátém kole ale mají volný los. Toho mohou využít nejbližší konkurenti. V tabulce čtvrté Nové Hamry zajíždějí do Pily, kde je čeká tamní rezerva Baníku.

Zatím na druhém, a tedy postupovém místě je Chyše, ale pouze s jednobodovým náskokem na své největší pronásledovatele. Sokolé si v posledním kole poradili bez větších problémů s rukavičkáři z Abertam 4:1 a v sobotu v půl jedenácté dopoledne je čeká další celek z Krušných hor. Tentokrát to budou Potůčky.

„Doufám, že se nám podaří navázat na poslední výsledky, kterých jsme dosáhli, a připíšeme si další body,“ předpovídá činovník Chyše Luboš Prokop a pokračuje: „Hamry to na Pile nebudou mít jednoduché. Domácí mohou uhrát velice překvapivý výsledek a nám tím pomoci.“

Sokol Chyše má namířeno do krajského přeboru a rezerva nezůstává pozadu. „Samozřejmě že chceme postoupit do baráže, a poprat se tak o okresní přebor, ale míč je kulatý a všechno to máme ve svých rukou. Uvidíme, jak to všechno dopadne,“ dodává Luboš Prokop.