FC Františkovy Lázně 6
TJ DDM Stará Role 0

Jako první vyběhli na hřiště s umělým povrchem mladší žáci. Přestože věkem i vzrůstem šlo spíše o mančafty minižáků, byl jejich souboj daleko zajímavější a fotbalovější než následující duel starších žáků.

Úvod zápasu patřil překvapivě hostům, kteří zatlačili favorizované domácí do defenzivy, ale góla nedali. Postupně pak získávali převahu „kohoutci“ a ve 21. minutě se ujali po samostatné akci Davida Šmata vedení, které tentýž hráč minutu před půlí zvýšil na 2:0. Po změně stran už se hrálo víceméně na jednu bránu. Na 3:0 zvýšil ve 41. Štěpán Manda, kterému na gól „namazal“ Šmat, ve 44. si čtvrtý gól domácích připsal Víťa Janda a a účet zápasu podtrhl dvěma brankami v 51. a 54. minutě opět Manda.

Fr. Lázně: Keller – Mixa, Čadek, Janda, Trampusch, Podhola, Maxa, Ber, Manda, Šmat, Trampuschová; střídal Pilař.
Stará Role: Molodovec – Pfreimer, Horňák, Januš, Kafka, Labodarec, Pajma, Kostelecký, Dubnička, Vošmik, Mikulášek; střídali Jánský, Trunda a Rajzl.


FC Františkovy Lázně 6
TJ DDM Stará Role 2

Domácí od začátku tahali za delší konec provazu a o svém vítězství rozhodli do poločasu. Postupně se trefili nejprve v 5. minutě Zajíček, pak dvakrát v 8. a 12. Tomáško a ve 30. Falář.

Úvod druhé půle patřil hostům, kteří se vrátili do hry dvěma góly během pěti minut. První dal ve 46. Svoboda a na 4:2 snížil Matějka nádhernou střelou z trestňáku ze 30 metrů přes zeď, za kterou by se nemusel stydět dospělý. Jenže to bylo ze strany Starorolských vše, na víc se tým složený z velké části z předchozího utkání unavených mladších žáků už nezmohl. Domácí v pohodě zvýšili v 51. na 5:2 Zajíčkem a jejich triumf završil v poslední 70. minutě zápasu Honza Svoboda.

Fr. Lázně: Jačka – Falář, Dokulil, Handrle, Zajíček, Masopust, Tomusko, Matička, Knedlík, Dan. Svoboda, Jan Svoboda; střídali Volf, Hrabě, Penkert a Bill.
Stará Role: Eisenhammer – Molodovec, Horňák, Vidím, Pfreimer, Matějka, Pajma, Svoboda, Labodarec, Mikulášek, Mák; střídali Chodakovský, Šabat, Januš a Kafka.