FK Česká Lípa 4
FK Baník Sokolov 1

Do zápasu nastupoval Baník jako jasný favorit vzhledem k postavení obou mužstev v tabulce. „I když jsme hráče upozorňovali na nepodceňování soupeře, přesto mělo utkání úplně jiný vývoj. Po hrubých chybách a laxním přístupu hráčů jsme o poločase prohrávali 4:0, a to ještě Macháček chytil penaltu,“ popsali první půli trenér Nicklas a Krupička.

Po bouřlivé přestávce baníkovci zapnuli a hned ve 47. hlavou snížil Kašpar na 4:1. Ale to bylo ze strany Baníku vše. I když se hrálo na jednu bránu chyběla chytrost, dravost, střelba, ale nejvíce fotbalové srdce. „Za toto podcenění soupeře, výkon a přístup některých hráčů přišel krutý, ale spravedlivý trest,“ řekli na závěr zklamaní trenéři.

Branka za Sokolov: 47. Kašpar.
FK Baník: Macháček – Hanzlíček (65. Áč), Hucl, Janovský, Kašpar – Hung, Bereczký, Slowik, Bastl – Andrš, Kouba.


FK Česká Lípa 1
FK Baník Sokolov 4

Hosté si po celé utkání vytvořili převahu, kterou také dokázali brankově využít. V 11. minutě se pustil do odvážné akce Vu, na hranici šestnáctky Lípy uvolnil Domina, který s přehledem celou akci zakončil a poslal tak baníkovce do vedení.

Ve 29. minutě po centru Vua a střele Domina skóroval střelou pod břevno Červík. Před koncem prvního poločasu však domácí snížili, když dokázali využít přímý kop. Hosté však rychle odpověděli. Ve 40. minutě dopravil míč do sítě domácích po centru Vodrážky a přiklepnutí Vázlera svou druhou brankou v duelu Domin. Ve druhém dějství poté stvrdil výhru Baníku čtvrtou brankou po centru Neuderta Červík.

Branky za Sokolov: 11. a 40. Domin, 29. a 79. Červík.
Poločas: 1:3.
Rozhodčí: Štístek – Tykva, Karel.
FK Baník: Kusík - Škarda (45. Vican), Šaloun, Melichar, Fousek – Vu (51. Neudert), Vodrážka, Červík, Nicklas – Vázler, Domin. Trenér: Tomáš Hájek.