„Určitě jsme pomýšleli na lepší umístění, než na kterém se v současné době nacházíme," smutně poznamenal kyselský kapitán Josef Hlaváč. Vstup do soutěže týmu nevyšla podle představ. Po třetím kole měl tým z Poohří na svém kontě čtyři body. „Na Pile jsme přišli o tříbodový zisk až v závěru zápasu. Pak jsme nepochodili v Dalovicích, ale poté jsme doma brali důležitou výhru nad rezervou chyšského Sokola," ohlédl se za třemi zápasy Hlaváč, který v nich patřil mezi nejlepší hráče kyselského výběru pod taktovkou kouče Davida Voráčka.

Jenže poté přišla na řadu mizerná série, ve které si Kyselka připsala na své konto pět porážek v řadě za sebou. Nejdříve podlehla rozdílem jedné branky Březové a Bečovu. Pak dostala pořádnou školu od starorolské rezervy, když vyfasovala osm branek. Pak opět prohrála rozdílem gólu ve Stružné a nezvládla ani důležitý duel na půdě kolovského Ajaxu, který projela dvoubrankovým rozdílem.

„Chybělo nám více štěstí v koncovce, ta nám dělala velké problémy, a podle toho také výsledky vypadaly," dobře věděl Hlaváč, kde Kyselku tlačí pověstná bota. Poté se však začalo blýskat na lepší časy. Přišly totiž bodové časy. Bod za remízu s Božičany a Jáchymovem a naposledy tři body za výhru nad Verušičkami. „Byl to týmový duch, ve všech třech zápasech. Teď nás však čeká perný závěr, ale věříme, že pokud opět do toho dáme srdíčko, zvládneme to," přeje si Hlaváč, který se stal v projektu Kopeme za fotbal hráčem měsíce října.