Lídr tabulky z Vilémova ani tentokrát nezaváhal a poradil si i s třetím týmem tabulky SKP Kadaň překvapivě, a to šestibrankovým přídělem. Naopak velké starosti měl před utkáním s Bečovem kadaňský dorost, který měl ze začátku zápasu potíže poskládat jedenáct hráčů, ale postupem času se našli i hráči a nakonec byli soupeři z Karlovarska šedesát minut rovnocenným soupeřem. Po změně stran však dorostencům došly síly a Bečováci zaslouženě dovedli duel do vítězného konce.

V posledním utkání nastoupil Krásný Dvůr proti Libědicím opět s mladými hráči, kteří jsou na zkušební dobu do týmu přiřazení, a opět nezklamali. Trenéři si mohli vyzkoušet dvě varianty v sestavě, zda mladé nebo zkušenější tváře, ale obě jedenáctky prokázaly bojovnou náladu a bojovaly o svá místa v sestavě. Hráči Libědic byli dobrým soupeřem, ale vydrželi také pouze šedesát minut, a pak už narůstalo skóre jen na jedné straně.

Bečov – Kadaň dorost 8:3
Bečováci si v prvním poločase vytvořili čtyřgólový náskok, který si udrželi i ve druhém dějství, pak ho navýšili o další čtyři trefy. Za zmínku stojí luxusní kousek v podání Tomáše Bílého, který poslal balon do branky dorostenců pomalu z půlky hřiště.
Branky: Knushi 2, Bílý 2, Braniš, Sivák, Baláž, Borek. Poločas: 4:0.
Bečov: Karfiol – Miko, Sivák, Kába, Hölzepfel – Baláž, Limani, Bílý, Borek – Knushi, Braniš (stř. Štros).

Kyselka – Rašovice 2:14
Tým z Poohří dorazil k utkání ve slátané sestavě a pouze deseti hráčích. Od prvních minut tak soupeř z Rašovic udával tempo duelu, které proti oslabenému týmu dokázal vyjádřit i brankově, což nakonec proměnil v dvouciferné vítězství.
Branky Kyselky: Papánek, Jakubec.
Kyselka: Bláha – Papánek, Untermüller, Diviš, Doležal – Vandák, Hlaváč, Seifert – Jakubec,Zich.

Výsledky, 6. kolo: Vilémov – SKP Kadaň 6:1 (3:0), Rašovice – Kyselka 14:2 (8:0), Bečov – Kadaň dorost 8:3 (4:0), Krásný Dvůr – Libědice 8:2 (2:1).

O víkendu uzavře kadaňský turnaj za sebou svůj druhý ročník. Na programu totiž bude závěrečné sedmé kolo, které odstartuje v sobotu 28. února předehrávkou, ve které půjde o třetí místo, když se proti sobě postaví v 15.00 hodin SKP Kadaň a Krásný Dvůr. Zbylé tři zápasy budou na pořadu v neděli 1. března. V 9.00 hodin vyzve Vilémov Rašovice a ve 13.00 hodin se proti sobě postaví kadaňský dorost a Kyselka. Vše pak uzavře v 15.00 hodin duel Bečova a Libědic.