Navíc tým zpod loketského hradu dohrával duel bez dvou vyloučených hráčů, o které přišel ve zlomových momentech duelu. Naopak na vítězné vlně se udržel nováček soutěže, a to nejdecká rezerva. Ta si dojela pro čtyřbrankové vítězství na půdu exdivizního Hazlova a opět v tom měl prsty kanonýr Michal Halapej, který obstaral dvě branky, a to navíc ještě neproměnil pokutový kop, i přesto to nic nezměnilo na vítězném veselí Nejdečanů po skončeném duelu.

Na body v domácím prostředí nedosáhl Sedlec, ten hostil v souboji tabulkových sousedů Starou Chodovskou. V duelu pak doplácel na své minely v obraně a žalostnou koncovku. Pro Sedlec to byla již pátá prohra na podzim. Tři cenné body urval na půdě Studánky Habartov a divokou přestřelku na hřišti v Kynžvartu vítězně zvládla ostrovská rezerva. 

Dolní Žandov doma uhrál bezbrankovou remízu s Krajkovou a navíc zvládl následný penaltový rozstřel, ve kterém bral druhý bonusový bod. V důležitém utkání neuspěly Vojkovice, které před svými fanoušky hostily v souboji o poslední místo rezervu Královského Poříčí, se kterou nakonec prohrály rozdílem dvou branek. 

Výsledkový servis:

Hazlov – Nejdek B 1:4 (0:1). Branky: Finke Michal – Halapej Michal 2, Vašek Jan 2.

Sedlec – St. Chodovská 1:3 (0:2). Branky: Krejsa Petr – Koranda Jiří, Volek Jan, Bari Petr.

Merklín – Loket 4:3 (2:2). Branky: Dobeš Milan 2, Neč Alexander – Faber Robert, Kolesnáč Marián mladší, Falář Hynek.

Studánka – Habartov 0:3 (0:1). Branky: Tamajka Rudolf, Houdek Daniel, Tichý Václav.

D. Žandov – Krajková 0:0 - PK 5:3. 

Kynžvart – Ostrov B 3:4 (2:2). Branky: Šprincl Jan 2, Kaválek Michal - Wolf Tomáš 3, Klaus Petr.

Vojkovice – Kr. Poříčí B 2:4 (0:1). Branky: Gonda Josef, Krejsa Miroslav - Kočí Michal 2, Prchal Roman, Thiele Petr