Prozatím vévodí tabulce Loket, který se o víkendu představí pod loketským hradem v souboji s ostrovskou rezervou, které patří v tabulce čtvrtá pozice a na první místo ztrácí čtyři body, což znamená, že Lokeťáci se pořádně zapotí.

Druhý Habartov zamíří v roli favorita na půdu exdivizního Hazlova, kde by měl povinně dosáhnout na tři body. Třetí Krajkovou čeká výjezd do Rotavy, kde se jí postaví do cesty béčko Nejdku. Krajková nevstoupila do jarní části vůbec dobře, když musela skousnout dvě prohry, zlomit fotbalovou mizérii tak bude chtít právě na rotavské umělce.

O další naději budou bojovat na svém hřišti Vojkovice, které přivítají v roli favorita Dolní Žandov. Sokolovské derby bude na programu v Královském Poříčí, kde tamní rezerva poměří své síly se Starou Chodovskou. Týmy od sebe dělí v tabulce pouhé tři body, což notně přidá na atraktivitě zápasu.

Domácí premiéru si odbude Merklín, který bude hostit výběr Studánky, a Sedlec si zamíří napravit reputaci po prohře ve druhém jarním kole na hřiště Kynžvartu.

I. B třída, 16. kolo: Hazlov – Habartov (neděle, 10.30), Vojkovice – Dolní Žandov, Kynžvart – Sedlec (oba neděle, 14.00), Nejdek B – Krajková, Loket – Ostrov B, Královské Poříčí B – Stará Chodovská (vše neděle, 15.00), Merklín – Studánka (neděle, 16.00).