Premiérového bodu se dočkal AC Lítov, který remizoval se Slavií Karlovy Vary. Co bylo platné sešívaným, že pomalu celý zápas vedli, když se nakonec museli spokojit pouze s bodovým přírůstkem. V dresu Slavie se pak střelecky zaskvěl Jakub Kolář, který vstřelil soupeři čtyři branky. V dresu Lítova pak byl nejpilnějším střelcem Daniel Houdek, který slavil tři trefy do černého.

Premiérovou výhru bral ve Františkových Lázních chodovský Titanic, který soupeře pokořil rozdílem dvou branek. V posledním souboji šlo o utkání nováčků soutěže, ve kterém se proti sobě postavili loketští Termiti a rezerva Hradiště. Před necelou šedesátkou fanoušků pak padlo deset branek. Sedm z nich měli na svědomí Termiti, tři pak Hradiště. Pro loketský výběr to tak byla třetí výhra v pořadí, která je vyšvihla na první příčku v tabulce.

Krajský přebor odstartuje ve čtvrtek, tedy 30. října, čtvrté kolo, a to ve sportovní hale chebské Lokomotivy, kde bude od 19.30 hodin na programu chebské derby, ve kterém se střetnou Františkovy Lázně a Herd Hradiště B.

Poté bude přebor pokračovat v lázeňském městě o den později, tedy v pátek 31. října. Ve sportovní hale basketbalové Lokomotivy budou na pořadu dva zápasy. Od 19.15 hodin se představí v rámci derby hráči karlovarského FutFetu, kterým bude soupeřem Slavia Karlovy Vary. Poté od 20.15 hodin čeká vedoucí Termity sokolovské derby s týmem Lítova.

Krajský přebor futsalu
FT Františkovy Lázně – Titanic Chodov 3:5 (3:2). Branky: Slabý David, Homola Lukáš, Ščislák David – Šteg Ondřej 2, Vachník Martin, Bečvář Michal, Kočí Lukáš.

Slavia Karlovy Vary – AC Lítov 5:5 (3:2). Branky: Kolář Jakub 4, Hron Tomáš – Houdek Daniel 3, Skopal Marek, Tamajka Lukáš.

Termiti Loket – HERD Hradiště „B" 7:3 (4:2). Branky: Průša Jiří 2, Neudert Václav 2, Neudert Jakub, Nykodým Marek, Klásek Tomáš – Lacina Tomáš 2, Lukáč Martin.