Dosáhl totiž hattricku během pouhých devíti minut první půle, když své trefy vtěsnal do rozmezí 26., 30. a 35. minuty.

Od začátku sezony skóroval Psohlavec již ve čtrnáctém z dosavadních 21 zápasů a na kontě má celkově 19 branek. Hattricku dosáhl již v podzimním souboji s Hořovickem. Karlovarští figurují v soutěži, kterou vede právě Hořovicko o dva body před pražským Motorletem na třetí pozici.

„Jak Martin Psohlavec, tak i Marián Geňo jsou na divizi nadstandardní hráči. Oba to v utkání s Třeboní dokázali, když dali v součtu pět branek. Mě jen trochu mrzí, že se k těmto klukům nikdo nepřidal," řekl po utkání karlovarský trenér Karel Tichota.

Hattrick nastřílel rovněž Martin Schlehr z Kozlovic, díky čemuž tým z přerovského předměstí porazil v divizi D Havlíčkův Brod 4:0. Do čela tabulky se po vítězství 5:0 nad Blanskem vrátily Tasovice. Tým z vísky na Znojemsku vede o dva body před dvojicí Stará Říše – Hodonín. Dosud vedoucí Stará Říše prohrála 0:2 v Polné.

Fotbalisté Havířova, kteří strávili zimní pauzu na dně divize E, mají nyní výbornou formu a po čtyřech výhrách za sebou se posunuli do středu tabulky. Naposledy vyhráli 3:0 v Brumově, přestože na začátku druhého poločasu ještě za bezbrankového stavu přišli o vyloučeného Tomasze Gomolu. V oslabení však během 15 minut nastříleli tři góly, přičemž dva dal hrající trenér a bývalý reprezentant Miroslav Matušovič.