V závěrečném vystoupení se Karlovaráci představili na půdě Královského Poříčí, kde nakonec uhráli bezbrankovou remízu. „Do Poříčí jsme zamířili namotivovaní a s cílem užít si pořádně poslední zápas sezony. V samotném zápase jsme si vytvořili dost brankových příležitostí, ale nedokázali je gólově zúročit," poznamenal k utkání střední záložník karlovarského výběru Milan Bartoš.

V následném penaltovém rozstřelu pak dosáhli na druhý, bonusový bod. „Během celého utkání nás hnali kupředu naši fanoušci, kterým patří velké díky. Co se týče soupeře, tak hrál velmi dobře a bojoval do závěrečné minuty, ale nakonec jsme vyhráli v penaltovém rozstřelu my," pochvaloval si Bartoš a hned přidal: „Pro mě osobně to byl asi prozatím největší zážitek, to se týká hlavně atmosféry na hřišti, která byla úžasná. Jak jsem řekl, velké poděkování patří fanouškům, kteří nám vytvořili opravdu úžasnou atmosféru. Opomenout bych neměl ani následné mistrovské oslavy, které taktéž byly legendární."

Titul vicemistra ukořistily Mariánské Lázně, které se loučily s letošním ročníkem dvoucifernou výhrou na svém hřišti, kde deklasovaly jedenácti kousky Ostrov. Nejpilnějším kanonýrem v dresu vítěze byl Martin Schmitt, který vstřelil soupeři hned pět branek. Na třetím místě skončilo Královské Poříčí a těsně pod bednou, tedy na čtvrté pozici, se umístil Ostrov.

Vítězné loučení si užili dorostenci Nejdku, kteří se představili na půdě Sedlece, kde dosáhli na osmibrankovou výhru, o kterou se nejvíce zasloužil Jiří Schlosser, autor poloviny branek vítěze. Vítězstvím se rozloučila se sezonou i Toužim, která svůj výjezd do Aše proměnila v šestibrankové vítězství, na kterém měl lví podíl nejlepší střelec soutěže v toužimském dresu Tomáš Adamický, který čtyřikrát zamířil přesně mezi tři tyče.

Celkově to pak byla pro krále střelců krajského přeboru dorostu 54. branka. Stejný počet branek nasázel i složený tým chebského FC a Lipové Kadani.
Chebské derby, které se odehrálo na umělce Františkových Lázní, ovládla chebská Hvězda, která tamním kohoutům nasázela nepopulárního bůra.
Gólové hody se pak odehrály na půdě chodovského Spartaku, kde se proti sobě postavily v rámci sokolovského derby složený tým Chodova a Božičan s Novým Sedlem.

V tomto případě se radovalo z tříbodového zisku Nové Sedlo, které se mohlo spolehnout na gólový apetit Daniela Farkaše, který obstaral tři z celkových čtyř branek, které Novosedláci soupeři nastříleli. Naopak pro složený tým Chodova a Božičan to byla smutná tečka za sezonou, ve které obsadil poslední příčku v tabulce. Tabulku střelců soutěže ovládl toužimský kanonýr Tomáš Adamický za 54 branek, druhé místo obsadil jeho parťák z útoku a toužimský kapitán Marek Osvald, který nastřílel 44 branek, a třetím nejlepším střelcem byl s 36 góly Martin Schmitt z Mariánských Lázní.

Výsledky, 26. kolo:
Sedlec – Nejdek 5:8 (1:3). Branky: 14. Punejko Ivan, 47. Čáp Ladislav, 60. a 64. Horváth Filip, 81. Bílý Patrik – 4., 11., 36. a 75. Schlosser Jiří, 49., 65. a 77. Vosmek Matěj, 86. Jílek Jan.

Mar.Lázně – Ostrov 11:0 (5:0). Branky: 7., 11., 21. 68. a 73. Schmitt Martin, 14. a 51. Ilko Karel, 35. Dubský Jiří, 49. Ouda Martin, 58. a 66. Podávka Roman.

Aš – Toužim 3:6 (1:5). Branky: 30. a 60. Kubinec Dominik (1 PK). 82. Sládeček Lukáš – 1., 14., 27. a 53. Adamický Tomáš, 39. Osvald Marek, 43. Moravec Tomáš.

Fr.Lázně – Hv.Cheb 3:5 (1:3). Branky: 25. a 80. Kubát Ondřej, 75. Brňák Jiří – 7. a 59. Balák Tomáš, 14. Červeňák Jan, 16. Dvořák Michal, 85. Liguš Robert (PK).

Chodov/Božičany – N.Sedlo 3:4 (2:3). Branky: 28. a 39. Sivák Antonín, 52. Janovský Jindřich – 25., 29. a 79. Farkaš Daniel (2 PK), 45. Kubrycht Josef.

Kadaň – FC Cheb/Lipová 0:6 (0:2). Branky: 25. a 44. Csordas Jan-Sedrik, 61. Sahaj Lukáš, 72. Vondrášek Jiří, 75. a 82. Halada Štěpán.

Kr.Poříčí – 1.FC K.Vary 0:0 – PK 4:5.