O ten se největším dílem zasloužil nejlepší kanonýr tabulky střelců Ondřej Nýber, který v souboji se Starkou čtyřikrát skóroval. Celkově pak střelecky naladěný Ostrovák slavil již svou sedmatřicátou trefu v soutěži. Překvapivou ztrátu si připsalo na účet karlovarské 1.FC, které se představilo na půdě Mariánských Lázní, kde uhrálo nerozhodný výsledek.

Malou náplastí pak mohl být pro Karlovaráky dobře zvládnutý penaltový rozstřel. Na body se tentokrát řádně nadřel složený tým Nového Sedla a Lomnice, který se představil na pažitu Toužimi. Tam domácí celek hráče ze Sokolovska řádně potrápil, ale nakonec si složený tým připsal na svůj účet čtrnáctou výhru v soutěži, která znamenala, že ještě jako jediný tým v soutěži neokusil hořkost porážky.

Překvapivou ztrátu zaznamenal kombinovaný tým chebského FC a Lipové, kterému se v rámci derby postavila do cesty chebská Hvězda, tedy předposlední tým tabulky. Hvězda nakonec s favorizovaným soupeřem remizovala a k tomu jako bonus přidala vítězný rozstřel. Další překvapení si připsaly na účet Františkovy Lázně, které se pohybují ve spodní polovině tabulky.

O víkendu se představily na hřišti kombinovaného týmu Chodova a Nové Role, kde urvaly velmi cennou výhru, která byla celkově čtvrtou v soutěži. Týmového ducha prokázal nejdecký FK, který se v deseti hráčích vydal do Aše, kde navíc po prvním poločase prohrával rozdílem jedné branky.

Po změně stran se však Nejdečané semkli a duel nakonec, ač v oslabení, otočili ve svůj prospěch. V dresu Aše obstaral všechny čtyři branky Dominik Kubinec, ale ani to nestačilo na bodový zisk, zatímco hlavním strůjcem vítězství v dresu Nejdku byl kanonýr Filip Neudert, který obstaral tři branky z celkových pěti, které jeho tým Aši nastřílel.

Krajský přebor dorostu
Toužim – N. Sedlo/Lomnice 3:4 (1:2). Branky: Adamický Tomáš 2, Podskoč Jindřich – Veselý Pavel 2, Maršík Matyáš, Němeček Vojtěch.

Hvězda Cheb – FC Cheb/Lipová 1:1 (0:1) – PK 3:0. Branky: Michalec David – Kolář Rostislav.

Chodov/N. Role – Fr. Lázně 1:2 (0:1). Branky: Kruliš Martin – Markvart František, Kubát Ondřej.

Mar. Lázně 1.FC K.Vary 1:1 (1:0) – PK 4:5. Branky: Cinkanič Dan – Maňák Pavel.

St. Role – Ostrov 3:15 (3:7). Branky: Mařík Karel 3 – Nýber Ondřej 4, Peter Pavel 3, Hron Matyáš 2, Ahselm Dominik 2, Bešťák Zdeněk 2, Kunz Lukáš, Azdamir Dominik.

Aš – Nejdek 4:5 (3:2). Branky: Kubinec Dominik 4 – Neudert Filip 3, Jílek Jan, Jakl Tomáš.