A v sázce bylo hodně, mistrovský titul. Žlutičáci byli sice v utkání lepším týmem, ale omlazení Nejdečáci vyrovnali kvalitu bojovným srdcem, a to také nakonec rozhodlo v jejich prospěch, když se radovali po skončení utkání z cenné jednobrankové výhry, kterou jim zařídil kapitán Jiří Schlosser, jenž nádhernou střelou z třiceti metrů vymetl šibenici žlutické svatyně, a tím tak rozhodl o zisku mistrovského titulu, který zůstal v Nejdku. Tím tak navíc nejdecký FK zaokrouhlil vítěznou sérii na dvacet výher.

Žlutice se musely smířit s titulem vicemistra a bronz pak připadl Toužimi, která se rozloučila se soutěží dvouciferným vítězstvím nad poslední Štědrou. Ta si nakonec odvezla z Toužimi děsivých 22 branek, když devět branek vítěze obstaral Filip Burda, pět jich přidal Tomáš Moravec a hattrick slavil Karel Kolena.

Stará Role obrala o všechny body po čtyřbrankovém vítězství Bochov a složený tým Vojkovic a Kyselky pokořil devíti góly celek Útviny, když si v týmu Poohří připsali na své konto hattricky, a to Jakub Formánek a Matěj Paulus.

V posledním utkání se body dělily, když složený tým Merklína a Hroznětína remizoval s týmem Jáchymova. Hattrick si připsal na své konto v dresu složeného týmu horalů Daniel Klimm, který se s 54 góly stal i nejlepším střelcem soutěže.

Okresní přebor žáků
Bochov – St. Role 0:4 (0:1). Branky: Hudec Jakub 2, Hrdý Martin, Hraba Luboš.

Plesná – Kolová/Loko KV 3:5 (1:2). Branky: Panuška Václav 2, Hoyer Roman – Brožík Václav 3, Řehák Jan, Klein Jakub.

Vojkovice/Kyselka – Útvina 9:0 (4:0). Branky: Paulus Matěj 3, Formánek Jakub 3, Fišer Tomáš 2, Říha Jakub.

Nejdek – Žlutice 1:0 (0:0). Branka: Schlosser Jiří.

Merklín/Hroznětín – Jáchymov 3:3 (1:2). Branky: Klimm Daniel 3 – Vlach Petr 2, Vančura Tomáš.

Toužim – Štědrá 22:0 (13:0). Branky: Burda Filip 9, Moravec Tomáš 5, Kolena Karel 3, Šimek Dominik 2, Brndian Filip, Straka Matěj, Polívka Jan.