Na turnaji se představily týmy hrající krajské soutěže Karlovarského kraje, a to Nové Sedlo, Lokomotiva Karlovy Vary, SMB Bochov a pořádající FK Nová Role (na snímku). Turnaj se odehrál následovně. Vítězové jednotlivých duelů postoupili do finále, naopak poražené týmy odehrály utkání o turnajový bronz. Hrací doba pak byla zkrácena kvůli úmornému vedru na dvakrát pětatřicet minut. V prvním duelu se střetla o postup do finále turnaje Nová Role s karlovarskou Lokomotivou a nakonec se z těsné výhry a postupu radovaly novorolské barvy. Ve druhém utkání pak nasázelo Nové Sedlo Bochovu šestku a po zásluze proplulo do finále. Karlovarská Lokomotiva v následném souboji o turnajový bronz deklasovala Bochov šesti kousky. Ve finále turnaje si pak Novoroláci poradili čtyřbrankovým rozdílem s Novým Sedlem, a po několikaleté pauze opět mohli na svém turnaji pozvednout nad své hlavy vítěznou trofej, kterou jim v rámci slavnostního vyhlášení předala starostka města Nová Role Jitka Pokorná. Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen se třemi góly Lukáš Berger z karlovarské Lokomotivy. Další dvě ocenění pak zůstala u Novorolského rybníka. Zasloužil se o to v podobě ceny pro nejlepšího brankáře Jan Latislav, který ve dvou utkáních udržel čisté konto, a další cenu, pro nejlepšího hráče turnaje, si vysloužil za své výkony novorolský Tomáš Chlup. Celý turnaj pak před několika desítkami fanoušků s přehledem odřídila trojice arbitrů ve složení Vasilko, Peschel, Cvrk.
Výsledkový servis:
Nová Role – Loko K. Vary 1:0
V zahajovacím utkání novorolského turnaje se diváci dočkali pouze jedné branky, a to již v prvním poločase, když se ve 43. minutě zapsal do střeleckých statistik ze značky pokutového kopu útočník Tomáš Chlup.
Branka: 43. T. Chlup (PK).

Nové Sedlo – Bochov 6:1
Ještě v prvním poločase držel Bochov s favorizovaným Novým Sedlem fotbalový krok, když po prvním poločase prohrával brankou ze 4. minuty, kterou obstaral novosedelský Kaňok. Druhou trefu přidal v závěru Rychna a ihned po změně stran snížil na rozdíl jedné branky bochovský Bláha, ale to bylo v podání Bochova vše. Zbytek utkání patřil hráčům Nového Sedla, kteří svou převahu vyjádřili dalšími góly.
Branky: 4. a 60. Kaňok, 43. a 55. B. Rychna, 50. Sattler, 57. Škarda – 45. Bláha.

O třetí místo:
Loko K. Vary – Bochov 6:3
Ani v souboji o turnajový bronz se bochovským barvám nedařilo. O své výhře totiž rozhodli hráči Lokomotivy prakticky již v prvním dějství, když nastříleli soupeři čtyři branky. Po změně stran sice Bochov stáhl náskok Lokády, ale závěr opět proběhl v režii Lokomotivy, která tak po zásluze uspěla v souboji o bronz.
Branky: 18. Tulák, 30. Riedl, 40. , 44. a 56. Berger, 60. Fellner – 23. Bláha, 32. Vild, 49. Pacinda.

O první místo:
Nová Role – Nové Sedlo 4:0
Finále se odehrálo na hřišti u Novorolského rybníka pod taktovkou fotbalistů z města porcelánu. V 15. minutě poslal Novoroláky do vedení Hnízdil a poté si dvě přesné trefy připsal na svůj účet jeho týmový kolega Hájek. Po změně stran pak stvrdil výhru domácího celku přesnou ranou Urbánek.
Branky: 15. Hnízdil, 27. a 30. L. Hájek, 57. Urbánek.

Konečné pořadí: 1. FK Nová Role, 2. Baník Nové Sedlo, 3. Loko K. Vary, 4. SMB Bochov.