Ta přišla o svou jarní neporazitelnost, když se o to postaral na svém pažitu kolovský Ajax. Březováci drželi úspěšnou sérii jedenácti utkání, která čítala 990 minut.
Dvanáctý pokus tedy už nebyl úspěšný, když Kolováci na svém pažitu rozhodli o svém vítězství již v prvním poločase, když nastříleli tři z celkových čtyř branek.
Kolová si tak díky vítězství udržela pátou příčku, zatímco Březová padla až na třetí příčku s tříbodovou ztrátou na fotbalový trůn.

Na tom prozatím pevně sedí dalovická Čechie, která se v domácím prostředí protrápila k dvoubrankové výhře nad Novými Hamry.

Fanoušci zcela jistě čekali gólové hody, ale tentokrát odcházeli gólově zklamáni.

Na druhou příčku se vytáhly Vojkovice, které taktéž slavily dvoubrankovou výhru nad bečovským Slavojem, když obě trefy vstřelily až po změně stran.
Na čelo tabulky tak tým z Poohří ztrácí pouhý jeden bod. Na čtvrtém místě se udržela Pila, která se představila na půdě nejdecké rezervy.

V tomto zápase mohlo padnout branek jako máku, zejména pak v prvním poločase, kdy obě mužstva zahazovala šance jako na běžícím pásu.
Notně naštvaní na mizernou koncovku mohou být Nejdečané, kteří pálili v závěru prvního poločasu jednu loženku za druhou, a po změně stran za to přišel trest, když Piláci zkušeně dovedli duel do vítězného konce.

Povinnou výhru urval sedlecký KSNP, který si udělal výjezd do chyšského podzámčí, kde se mu postavilo do cesty místní béčko.

To drželo se Sedlecem fotbalový krok do 47. minuty, kdy Sedlec přidal druhou branku, a tím odstartoval svou exhibici. Domácí sice v závěru duelu gólově zabrali, když vstřelili tři branky, ale to už si Sedlec své pětibrankové vítězství pohlídal.

Roli favorita zvládly i Božičany, které zamířily do Žalmanova, tedy na půdu posledního celku tabulky Stružné, kde božičanští fotbalisté nakonec uzmuli tříbrankové vítězství.

Cennou výhru urvaly v domácím prostředí Verušičky, které hostily Děpoltovice, jimž nasypaly na cestu zpět čtyři kousky.
Závěrečné kolo tak slibuje pořádnou bitvu o fotbalový trůn, jelikož aspiranti na titul jsou hned tři.

Okresní přebor, 25. kolo
Nejdek B – Pila 1:3 (0:0). Branky: 90. Kinkal Zdeněk – 60. Šimůnek Vlastimil, 67. Šimůnek Vlastimil, 85. Mäsár Marek.
Verušičky – Děpoltovice 4:0 (1:0). Branky: 16. Tvrdek Karel, 57. Hebert Petr, 82. Sivák Martin, 84. Šaradín Dominik.
Vojkovice – Bečov 2:0 (0:0). Branky: 59. Kocifaj Petr, 65. Kučera Václav.
Chyše B – Sedlec 3:5 (0:1). Branky: 77. Korec Roman, 84. Korec Roman, 89. Korec Roman (PK) – 11. Skoumal Lubomír, 47. Mendl Václav (PK), 53. Schönwalder Dalin, 74. Bílý Patrik, 76. Bílý Patrik.
Kolová – Březová 4:1 (3:1). Branky: 6. Zuzkovič Tomáš, 30. Gábner Jakub, 44. Filip Ondřej, 66. Zeman Aleš – 41. Mudra Zdeněk.
Stružná – Božičany 1:3 (0:2). Branky: 47. Švestka Jiří – 2. Nedbal Roman, 13. Kuča Patrik, 64. Urbánek Dominik.
Dalovice – N.Hamry 2:0 (1:0). Branky: 4. Stolín Tomáš, 56. Lorenz Michal.

Ostrovská jiskra ´naděje´ na záchranu definitivně vyhasla v Jankově, nic na tom nezměnila ani výhra v krajském derby nad týmem Mariánských Lázní (v bílém), když Ostrov (v modrém) slavil vítězství 4:2.
DIVIZE, FOTO: Ostrovská jiskra ´naděje´ na záchranu definitivně vyhasla