První se odehrálo na půdě Vojkovic, kde se ve šlágru střetla tamní jedenáctka s lídrem tabulky Pilou. Druhé se pak odehrálo na drahovické umělce, kde remizovala v azylu březovská Jiskra s týmem Stružné. Zbylé zápasy čtyřiadvacátého pokračování okresního přeboru byly přeloženy na náhradní termín.

Vojkovice – Pila 3:1
Navzdory špatnému počasí se odehrál šlágr kola na dobře připraveném pažitu. Vojkovičáci proti soupeři z čela tabulky odhodili veškerý respekt a díky tomu si přišli promrzlí diváci na své. Od úvodních minut se hrál ve Vojkovicích kvalitní fotbal, a navíc mu nechyběly zajímavé momenty. O ty se prakticky postaral vojkovický útočník Petr Kocifaj, který si během první půle připsal na svůj střelecký účet dvě přesné trefy. Pozadu však nezůstali ani hráči Pily, ale jim gólovou radost několikrát překazil velmi dobrými zákroky gólman Jaroslav Matoušek. I po změně stran pokračovaly oba týmy ve vysokém tempu. Pila chtěla co nejrychleji vstřelit kontaktní branku, zatímco Vojkovice pro změnu chtěly dát gól na uklidněnou. A povedlo se, když se do statistik zapsal kdo jiný než Petr Kocifaj, který si na své konto připsal druhý hattrick v řadě za sebou, když ten první odstřelil ve středeční dohrávce tým Božičan. V závěru se hosté z Pily snažili alespoň vstřelit čestný gól, což se jim také nakonec povedlo, když si domácí Svoboda nechtěně vstřelil vlastní branku. To už však nic nezměnilo na zasloužené výhře Vojkovic nad lídrem tabulky.
Branky: Petr Kocifaj 3 – vlastní. Poločas: 2:0. Rozhodčí: Talpáš – Zázvorka, Dotzauer. ŽK: 1:1. Diváci: 40.
Vojkovice: J. Matoušek – Převrátil, Žlutický, Klofanda, Svoboda – M. Matoušek, Petrus, Gonda, Kučera – Kocifaj, Sýkora (stř. Vorel, Királiy).
Pila: M. Vavřina – Mourek, R. Vavřina, Tišnovský, Plic – Filip, Belbl, Pátek, Zrzavecký – Habart, Verzich (stř. Burda).

Březová – Stružná 3:3
Hosté ze Stružné se na drahovické umělce rychle adaptovali. Během prvních minut totiž již vedli o dvě branky, když se střelecky blýskli Vicaň a Forgo. Březováci však ještě do konce první půle snížili na rozdíl jediné branky. Po změně stran přidala Stružná třetí branku zásluhou Zbojana a o její výhře už nikdo nepochyboval. Březová však nesložila zbraně a nakonec utkání dovedla po dvou vstřelených gólech do dělby bodů.
Branky: Hvizd Jan, Vojtek Jindřich, Málek Martin – Vicaň Juraj, Forgo Aleš, Zbojan. Poločas: 1:2.


Odložená utkání
Stará Role B – Božičany (4. června, 18.00), Toužim B – Hájek (5. června, 18.00), Abertamy – Kolová (12. června, 17.45), Nové Hamry – Kyselka, Chyše B – Nejdek B (termíny budou upřesněny).